Onze diensten

Nieuw Wonen Achterhoek biedt een compleet overzicht van actuele én toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio Achterhoek. We zijn een one stop shop; van vrijblijvend informeren tot en met het (digitaal)tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst en nazorg. We verzorgen ook een analyse van de woonwensen om toekomstige nieuwbouwprojecten en woningen beter te kunnen afstemmen op de daadwerkelijke behoefte. Daarnaast kunnen onze deskundige nieuwbouwmakelaars je informeren over alle projecten in Achterhoek. Met vestigingen in heel Achterhoek, zijn wij altijd dichtbij de klant.

Nieuwbouwadvies

Een nieuwbouwwoning kopen, kan best spannend zijn. Het koopproces is anders dan bij een bestaande woning en we begrijpen dat dit veel vragen met zich mee kan brengen. Door te kijken naar jouw (woon)wensen, hopen wij jou te helpen met het vinden van jouw droomwoning. Onze nieuwbouwmakelaars staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Plan kosteloos en vrijblijvend een oriënterend nieuwbouw gesprek in.

Oriënterend

Wil jij graag algemene informatie ontvangen over het nieuwbouwproces, vraag dan vrijblijvend een oriënterend gesprek aan met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Hypotheekadvies

Welke hypotheek past bij jou?

'Past het nieuwbouwhuis bij mijn financiële situatie?' 'Kan ik de maandlasten dragen én een comfortabel leven leiden als ik een nieuwbouwhuis koop?'

Houden deze vragen je bezig? Onze hypotheekadviseurs nemen graag de tijd om jou inzicht te bieden in de verschillende hypotheekvormen, actuele rentestanden, je mogelijke belastingvoordeel en je totale financiële situatie.

Wij kijken samen met jou naar de beste mogelijkheden in jouw situatie. Elke hypotheek die wij adviseren is volledig op jouw specifieke en persoonlijke situatie gericht. Advies dat jou uiteindelijk niks kost, maar juist oplevert!

Advies op maat

Wil jij advies over welk hypotheek het beste aansluit op jouw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op door op de onderstaande knop te klikken.

Oriënterend

Wil jij graag meer weten over wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek, vraag dan een oriënterend hypotheekgesprek aan met één van onze hypotheekadviseurs.

Financiële check

Als je een woning koopt dan is de financiering van jouw droomhuis vaak een belangrijk onderdeel. Daarom is het altijd verstandig om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur om tafel te gaan. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden in jouw situatie

Waardebepaling

Hoeveel is jouw huidige woning waard?

Een gratis en vrijblijvende waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar het verkopen van jouw huis.

Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je een uitgebreid advies voor de verkoop van je huis met een verkoopplan dat specifiek voor jou is gemaakt.

Vanuit onze kantoren in de Achterhoek staan onze makelaars voor je klaar om je te adviseren

  1. Hoeveel je huis waard is
  2. Onze vakkundige beoordeling van je huis
  3. Referentiewoningen uit de buurt
  4. Ons op maat verkoopplan
  5. Tips om je huis verkoopklaar te maken
  6. Tips voor waardeverhoging van je huis
  7. De kosten van het inschakelen van een makelaar

Marktadvies

Er is enorme vraag om te bouwen naar behoefte en en te bouwen op die plekken daar waar deze behoefte is. Wij kunnen als geen ander in Achterhoek hierop inspelen en onderzoek doen. Met onze scherpe analyses van relevante (eigen) data, gedegen kennis van de regionale, lokale markten, getoetst aan de woonwensen van onze ingeschrevenen kunnen wij je optimaal adviseren zodat jouw project beter afgestemd is op de daadwerkelijke behoefte, naadloos aansluit aan de wens van de consument. Hierdoor realiseren wij een hogere afzetsnelheid en wordt het hoogst haalbare rendement behaalt.

Huis huren

Werkwijze en selectieprocedure

In het kader van de Wet goed verhuurderschap dienen wij als Nieuw Wonen Achterhoek bij het aanbieden van huurwoningen te beschikken over een werkwijze die gericht is op het voorkomen van woondiscriminatie. Hieronder omschrijven wij de werkwijze van ons kantoor.

Werkwijze / selectieprocedure