Financiële check inplannen?

Dan kies je voor een adviseur van Nieuw Wonen Achterhoek

Als je een woning koopt dan is de financiering van jouw droomhuis vaak een belangrijk onderdeel. Daarom is het altijd verstandig om eerst met een onafhankelijke hypotheekadviseur om tafel te gaan. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden in jouw situatie. 

Waarom eerst een financiële check?
Zo'n financiële check kan in jouw voordeel werken. Zijn er meerdere geïnteresseerden die zich inschrijven op dezelfde woning dan kan er besloten worden bij het toewijzen om te kijken of de kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. 

De check bestaat uit een financieringsverklaring waarin de financieel adviseur aangeeft dat jij het gewenste bedrag voor de woning kan bekostigen. Dit formulier kan alléén door een financieel adviseur worden ondertekend. Heb jij de check al laten doen bij een financieel adviseur, upload deze dan bij jouw digitale inschrijving voor het nieuwbouwproject. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Achterhoek zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en kunnen deze checks ook doen. Zij bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan.

 

Financiële check voor inschrijving

Als één van onze onafhankelijke adviseurs vooraf voor jou hebben uitgezocht wat je mogelijkheden zijn passend bij de woning naar jouw keuze, dan krijg je na het gesprek een financieringsverklaring die je kan uploaden bij jouw digitale inschrijving. Dit kan je kansen vergroten bij de uiteindelijke toewijzing.

Wil jij ook zo'n gratis financiële check door één van onze onafhankelijke adviseurs? Klik op onderstaande knop. Je kan ook contact met ons opnemen via 085 - 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl. Wij helpen je graag! 

Neem contact op

Powered by: Hypotheeknet - ten Hag en Thoma-Post hypotheken. 

Onze financiële experts

Arjan Bakker Financieel adviseur Email Bellen
Bert Bekkernens Financieel adviseur Email Bellen
Marvin van Gijn Financieel adviseur Email Bellen
Corné van de Sande Financieel adviseur Email Bellen
Sione Eijt Financieel adviseur Email Bellen
Nicole Verbeeten Financieel adviseur Email Bellen

Veelgestelde vragen

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in de beste hypotheek voor nieuwbouw en nemen graag de tijd om jou inzicht en advies te geven in de verschillende hypotheekvormen, actuele rentestanden, je mogelijke belastingvoordeel en je totale financiële situatie, vanuit jouw wensen en mogelijkheden.

Met een ruim assortiment aan geldverstrekkers vinden we voor jou de beste deal. Ook voor duurzame hypotheken kun je bij ons terecht. Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en de laagste maandlasten. Omdat een nieuwbouwwoning duurzaam en energieleverend is, zijn er mogelijkheden om een extra duurzaamheidsbudget te krijgen. Dit bedrag kan oplopen tot € 25.000,-. 

Onze ervaren en gediplomeerde adviseurs zullen jou voorzien van het beste advies. Je kunt bij ons terecht voor al je financiële vragen of je nu particulier of ondernemer bent.Een nieuwbouwhuis is uiteraard al heel erg duurzaam en energiezuinig. Indien jij je huis nog verder wilt verduurzamen dan bekijken wij samen met jou kosteloos naar de mogelijkheden hiervoor. Een financieel advies dat jou uiteindelijk niks kost, maar juist oplevert!

Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen. Heb jij de check al laten doen, upload deze dan. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan.

Wil jij ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op via 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl. Wij helpen je graag! 

Wij selecteren de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en de laagste maandlasten. Omdat een nieuwbouwwoning duurzaam en energieleverend is, zijn er mogelijkheden om een extra duurzaamheidsbudget te krijgen. Dit bedrag kan oplopen tot € 25.000,-. Daarnaast kent een duurzame hypotheek nog meer voordelen. 

We leggen deze graag aan je voor! 

BENG staat voor bijna-energieneutrale gebouwen en omvat de energieprestatie-eisen voor nieuwe gebouwen in Nederland. Wanneer nieuwbouw wordt gebouwd moeten er eerst vergunningen worden aangevraagd. Deze vergunningen moeten voldoen aan de zogenoemde BENG-eisen. De BENG-eisen vervangen de energieprestatiecoëfficiënt (EPC).

Onze financieel adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwe BENG-eisen en kunnen door hun ervaring als nieuwbouwspecialist het juiste advies geven, aangepast op jouw persoonlijke situatie.

Nieuw Wonen Twente werkt nauw samen met de projectontwikkelaars. Door onze kennis en kunde kunnen onze adviseurs de kopers van nieuwbouwprojecten dus op gedetailleerd niveau voorzien van de beste en juiste informatie. De hypotheekwereld is groot en bevat veel (onjuiste) informatie. Wij zijn er in gespecialiseerd jou alleen de informatie te geven die bedoeld is voor het project waar jij in bent geinteresseerd. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste hypotheek kan afsluiten, die van toepassing is voor jouw nieuwe woning. 

Financieel nieuws