14 december 2021

De Havenmeester is in verkoop!

Goed nieuws! De Havenmeester in verkoop! Heb jij interesse in één van de patiowoningen of gezinswoningen? Geef jouw definitieve voorkeuren dan door op havenmeesterdoesburg.nl! 

Kies jij voor een patiowoning of een gezinswoning?
De patiowoningen zijn circa 102 m² groot en hebben twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De royale gezinswoningen hebben een woonoppervlak van maar liefst 176 m² en standaard drie grote slaapkamers. Op de projectwebsite lees je alle tot nu toe beschikbare informatie over de woningen. 

Inschrijven
Ben jij enthousiast geworden van deze prachtige locatie en de woningen? Én denk jij erover na om hier te wonen? Vanaf de start verkoop op 8 december om 15:00 uur begint de inschrijfperiode voor de 13 woningen. Hierdoor krijgen alle woningzoekers een gelijke kans op een woning naar voorkeur.  Bij andere inschrijvingen is geconstateerd dat het vooraf nodig is om duidelijke ‘spelregels’ te communiceren. Daarom is een procedure opgesteld. Deze is te vinden onder de downloads op onze website. 

Inschrijven kan tot maandag 20 december 2021 10:00 uur op havenmeesterdoesburg.nl. Later ontvangen inschrijvingen worden op de reservelijst gezet. Per natuurlijk persoon en/of per (toekomstig) huishouden, mag slechts één inschrijving worden ingediend. Wel kan je meerdere voorkeuren in een inschrijving aangeven. Verder is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw financiële situatie. Een financiële check door een hypotheekadviseur kan hier uitkomst voor bieden. Deze financiële check kan je uploaden bij jouw inschrijving.

Inschrijvers met een "gekoppelde inschrijving" krijgen voorrang bij de toewijzing. Hiermee bedoelen we dat wanneer een gezin zich inschrijft op een rijwoning en de ouders op een patiowoning, dan krijgen zij voorrang bij de inschrijving. Daarna kijken we naar het eerst opgegeven bouwnummervoorkeur. 

Na 20 december 2021 zal iedereen die een optie heeft gekregen op een woning, worden gebeld door een van onze makelaars. Als jij geen optie toegewezen hebt gekregen, zal je automatisch op de reservelijst worden gezet. 

Vragen?
Heb je vragen of wil je graag een afspraak plannen voor een financiële check en/of een waardebepaling van je huidige woning? Neem dan contact met ons op via 085 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl. Wij helpen je graag!