Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
13
Plaats
Doesburg

De Havenmeester

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

EEN AMBITIEUS PLAN OP EEN FRAAIE LOCATIE
In de Havenmeester komen lef, visie en ambitie samen in een plan dat inspireert en intrigeert. Hier kun je straks wonen zoals jij dat wilt.

De Havenmeester is het kleinste nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Een voormalig bedrijventerrein, dat stapsgewijs wordt herontwikkeld naar woningbouw. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse familiehuizen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren. Bijzonder is dat jij als koper nog volop kunt meedenken over hoe jij je woning uiteindelijk wilt indelen en gebruiken. Stel je voor dat je ouders straks in een patiowoning wonen en jij met je gezin er vlak achter. En dat op deze geweldige plek. Maar voordat we verder gaan, horen we graag hoe jij zou willen wonen in De Havenmeester. Vertel het ons en vul vandaag nog de woonwensenenquête in op havenmeesterdoesburg.nl.

WELKOM IN HANZESTAD DOESBURG
Ontdek, beleef en geniet

Doesburg, prachtige Hanzestad aan de IJssel. De oude vestingstad met zijn goed bewaarde historie en fraaie natuur vraagt erom ontdekt te worden.

Als je door het oude centrum van Doesburg wandelt, word je meteen gegrepen door de rijkversierde gevels, monumentale panden en middeleeuwse straatjes. De mix met moderne architectuur, knusse boetiekjes, kleine speciaalzaken, fijne restaurants en gezellige terrassen zorgt voor een aangenaam verblijf. Zeker als je ook gaat struinen door de natuur die nooit ver weg is. Wie Doesburg bezoekt komt graag nog eens terug om te ontdekken, te beleven en te genieten.

TYPE 1
GEZINSWONINGEN

De zeven gezinswoningen zijn gelegen aan de Koppelweg. Veel glas en fraai metselwerk geven de woningen een industriële look. Bepaal zelf hoe je de drie verdiepingen indeelt en gebruikt. Een werkkamer of tuinkamer met leefkeuken op de begane grond en je woonkamer op de eerste verdieping? Of helemaal anders? Jij bepaalt.

TYPE 2
PATIOWONINGEN

De zes patiowoningen kijken uit over de Oude IJssel. Alle ruimtes bevinden zich op dezelfde woonlaag, waarbij de zeven meter brede woonkamer dankzij de grote glaspartijen en daklichten volop in het daglicht baadt. Vanuit je living loop je zo het terras aan het water op. Een geweldige plek om eindeloos te genieten van rust, ruimte en een prachtig uitzicht.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op nieuwwonenachterhoek.nl!
Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!
Powered by: ten Hag makelaars & Thoma-Post makelaars

Lees meer

Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken