12 november 2021

De Havenmeester gaat begin december in verkoop!

Hoera! Nieuwbouwproject De Havenmeester in Doesburg gaat op woensdag 8 december in verkoop! 

Vanaf dat moment zijn de verkoopstukken bekend en start de online inschrijving. Aanstaande woensdag, 17 november, start de presale al. We vertellen je dan wat de prijsranges zijn en jij kunt alvast laten weten wat jouw favoriete bouwnummer is. 

Kies jij voor een patiowoning of een gezinswoning?
De patiowoningen zijn circa 102 m² groot en hebben twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De royale gezinswoningen hebben een woonoppervlak van maar liefst 176 m² en standaard drie grote slaapkamers. Op onze website lees je alle tot nu toe beschikbare informatie over de woningen.

Zo bereid jij je extra goed voor!
Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven tijdens de verkoop op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen ook of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen of dat je het met eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen.

Wij kunnen je hier óók bij helpen. Onze onafhankelijke financieel adviseurs zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan. Natuurlijk kun je ook voor een waardebepaling van jouw huidige woning bij ons terecht. 

Zeker weten dat je geen belangrijk nieuws mist?
Schrijf je dan in voor de specifieke nieuwsbrief over De Havenmeester. Bekijk dan deze pagina en klik op de 'Ik heb belangstelling'-button. Zo zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte wordt gehouden over het laatste nieuws rondom dit nieuwbouwproject. 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak plannen voor een financiële check en/of een waardebepaling van je huidige woning? Neem dan contact met ons op via 085 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl. Wij helpen je graag!