26 oktober 2021

't Wijkse Park is in verkoop!

Wij zijn gestart met de verkoop van deze royale twee-onder-één-kapwoning in Winterswijk! Ga je hier wonen, dan woon je op steenworp afstand van alle fijne voorzieningen die Winterswijk te bieden heeft.


Ik wil mij direct inschrijven!

Fraai en ruim wonen
Aan de voorkant van de woningen, vind je de woonkamer. Door de erker kun je genieten van heerlijk veel licht. De woningen worden opgeleverd zonder keuken en dat betekent dat jij de ruime woonkeuken precies naar jouw smaak kunt inrichten. Zie jij het al voor je? Vanuit jouw toekomstige keuken, loop je door de grote openslaande deuren zo de ruime tuin in.

Boven vind je drie grote slaapkamers. Daarnaast vind je op de eerste verdieping ook een badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche én ligbad. De tweede verdieping bereik je door een vaste trap en biedt door het dakkapel ruimte voor een extra slaapkamer, hobbykamer of werkkamer. Handig!

Interesse? Inschrijven doe je zo!
Hier vind je alle verkoopdocumentatie, waaronder het inschrijfformulier. Wil je in aanmerking komen voor één van deze twee woningen, download dan het inschrijfformulier en stuur het volledige ingevulde formulier naar info@nieuwwonenachterhoek.nl. Let op: je kunt je inschrijven tot maandag 1 november, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum gaan wij de woningen toewijzen en hoor je of jij één van de gelukkigen bent.

Heb je vragen of kom je er toch niet uit?
Neem dan contact met ons op via 085 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl. Wij helpen je graag!