Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 425.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
2
Plaats
Winterswijk

't Wijkse Park (Singelweg)

Royale twee-onder-één-kapwoning gelegen op een A-locatie!
Deze tweekapper wordt op steenworpafstand van de voorzieningen die Winterswijk te bieden heeft gebouwd. De markt is op enkele minuten lopen en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik!

Ga jij wonen in een van deze fraaie woningen? Dan ben je gegarandeerd van veel licht en ruimte. Aan elk detail is gedacht! Bovendien worden de woningen zeer compleet en comform de allernieuwste BENG-eisen* opgeleverd.

De woning wordt aangeboden:
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief luchtwater-warmtepomp (gasloos wonen)
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping verwarmd middels radiatoren
- Inclusief dubbel HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief zonnepanelen
- Standaard aangemetselde berging
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen
- Royale tuin

* Dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. De woning is gasloos, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen én HR++ beglazing!

Indeling:
Entree in de zijgevel met binnenkomst in de hal. Hier vind je het toilet, garderobe, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer met zithoek. Mede door de erker aan de voorgevel zal er sprake zijn van veel lichtinval. Aan de achterzijde is plaats voor een ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van openslaande tuindeuren. De woning wordt zonder keuken opgeleverd, aansluitpunten zijn reeds aanwezig conform NPR 5310.

Op de eerste verdieping zijn drie ruim bemeten slaapkamers. De twee grote slaapkamers beschikken over ruimte voor kasten. De woning wordt voorzien van een badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en ligbad.

Middels een vaste trap is de royale tweede verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een dakkapel waardoor eenvoudig een extra slaapkamer of hobbykamer kan worden gerealiseerd. Op de zolderverdieping is tevens de technische installatie opgesteld.

De aangebouwde berging is bereikbaar vanuit de achtertuin. De achterom en tuin zijn bereikbaar vanaf de parkeerplaats bij het appartementencomplex ’t Wijkse Park.

De woning beschikt over een ruime achtertuin welke naar eigen smaak kan worden ingericht.

START VERKOOP
De verkoop van dit fraaie plan is gestart! Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment van de start verkoop online op nieuwwonenachterhoek.nl.

INSCHRIJVEN
Heb je interesse in een woning? Inschrijven voor één van de fraaie woningen kan vanaf nu! Je downloadt het inschrijfformulier op onze website. Het volledig ingevulde inschrijfformulier mag je sturen naar info@nieuwwonenachterhoek.nl.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 't Wijkse Park (Singelweg) - 2-onder-1-kapwoning 150 m² 328 m² € 425.000,- In Optie
2 't Wijkse Park (Singelweg) - 2-onder-1-kapwoning 150 m² 435 m² € 440.000,- In Optie

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken