Terug naar het overzicht
nieuw-achter-de-hoven-zelhem

NIEUW | Achter de hoven Zelhem

Goed nieuws in Zelhem, er wordt weer gebouwd en wel op de locatie van het voormalig Taxi en autobedrijf Reindsen, mooi gelegen direct nabij het centrum met winkels, horeca etc. op loopafstand. 

Het bouwplan omvat zowel appartementen voor senioren als rijwoningen voor starters.

Het appartementengebouw bestaat uit drie woonlagen met op elke laag twee appartementen, grootte circa 100 m². Grote ramen zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval en ieder appartement beschikt over een ruim terras of balkon. Aan de Groen van Prinstererstraat worden de 6 rijwoningen bestaande uit 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Perceelgrootte van circa 120 m² tot 225 m². De woningen hebben een oppervlakte van circa 110 m² GBO.Het bouwplan omvat zowel appartementen voor senioren als rijwoningen voor starters.
Het appartementengebouw bestaat uit drie woonlagen met op elke laag twee appartementen, grootte circa 100 m². Grote ramen zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval en ieder appartement beschikt over een ruim terras of balkon. Aan de Groen van Prinstererstraat worden de 6 rijwoningen bestaande uit 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Perceelgrootte van circa 120 m² tot 225 m². De woningen hebben een oppervlakte van circa 110 m² GBO.

Meer lezen over dit project

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker