Status
Binnenkort in verkoop
Types
2
Woningen
12
Plaats
Zelhem

Achter de Hoven

Goed nieuws in Zelhem, er wordt weer gebouwd en wel op de locatie van het voormalig Taxi en autobedrijf Reindsen, mooi gelegen direct nabij het centrum met winkels, horeca etc. op loopafstand.

Het bouwplan omvat zowel appartementen voor senioren als rijwoningen voor starters.
Het appartementengebouw bestaat uit drie woonlagen met op elke laag twee appartementen, grootte circa 100 m². Grote ramen zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval en ieder appartement beschikt over een ruim terras of balkon. Aan de Groen van Prinstererstraat worden de 6 rijwoningen bestaande uit 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Perceelgrootte van circa 120 m² tot 225 m². De woningen hebben een oppervlakte van circa 110 m² GBO.

Wilt u graag een nieuwbouwwoning in Zelhem maar is dit niet het juiste plan voor u? Vul dan de enquête in op wonenachterdehoven.nl. Wij delen deze met de opdrachtgever, zodat zij uw droomwoning wellicht een plaats kunnen geven in toekomstige bouwplannen in (de omgeving van) Zelhem.

Opleveringsniveau appartementen en woningen van bouwplan Achter de Hoven.
De appartementen en woningen worden in basis compleet en duurzaam opgeleverd.

- Inclusief Bodem of luchtwarmtepomp
- Inclusief Vloerverwarming en koeling
- Appartementen voorzien van lift
- Inclusief Triple HR+++ glas
- Inclusief zonnepanelen
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen.

Flexibele indeling en afwerkingsniveau
De indeling van de appartementen en de rijwoningen staat nog niet helemaal vast. Het is mogelijk om deze, in overleg, aan uw woonwensen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal slaapkamers in het appartement of een extra slaapkamer op de tweede verdieping van de rijwoning.

Naast de indeling is ook het afwerkingsniveau nog flexibel in te vullen. Wilt u na oplevering zo min mogelijk regelwerk dan is een sleutelklare woning de oplossing voor u. U kunt er echter ook voor kiezen om de afbouw (deels) zelf te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer en toilet.

Zelhem
Het dorp Zelhem bestaat al sinds het jaar 801 en is één van de drie grote kernen binnen de gemeente Bronckhorst. Het dorp heeft bijna 9000 inwoners en ligt in een zeer groene omgeving. In de directe nabijheid vindt u onder andere natuurgebied ’t Zand en landgoed ’t Zelle met een golfclub.
Het bruisende en gezellige centrum van Zelhem kent een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Op loopafstand is een basisschool, sportschool en zwembad. Ook kent Zelhem een rijk verenigingsleven. Om cultuur te snuiven kunt u onder andere in Schouwburg Amphion en bioscoop Vue in Doetinchem terecht. Het streekziekenhuis Slingeland te Doetinchem is vanuit Zelhem uitstekend te bereiken.

Verbindingen
Zelhem heeft prima verbindingen met de nabijgelegen stad Doetinchem (treinstation) en de omliggende dorpen. Vanuit Zelhem bent u met circa acht autominuten op de A18 die in directe verbinding staat met de A12 en A3 (Arnhem/Oberhausen). Tot slot is er een uitgebreid fietspadennetwerk en fietsroutes om te kunnen genieten van het typische en karakteristieke Achterhoeks coulisselandschap en te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Start verkoop
De verkoop van dit fraaie plan is binnenkort gepland. De verkoop zal online plaatsvinden. Vanaf het moment van start verkoop zal alle verkoopdocumentatie en prijzen op onze website te vinden zijn. Tevens zal de documentatie vanaf de start verkoop af te halen zijn bij een van onze kantoren.

Duurzaam
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen welke gelden vanaf 1 januari 2021. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid.

Deze nieuwbouwwoningen zijn uiteraard volledig gasloos. Bijzonder is dat dit  één  van de eerste gasloze woningen in Zelhem zijn! Er zijn geen gasaansluitingen aanwezig, je kookt bijvoorbeeld elektrisch. 
Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen
Om jouw woning extra energiezuinig te maken helpen de zonnepanelen een handje. Deze vangen het zonlicht op en zetten dit direct om in elektrische energie. Omdat de energie wordt omgezet in bruikbare stroom, heeft u dus maandelijks een lage energierekening! 

Financiële voordelen
Doordat de woningen duurzaam en energiebesparend worden gebouwd, zijn de woonlasten een stuk lager dan u nu waarschijnlijk gewend bent. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om meer te lenen. Denk hierbij aan een energiebespaarbudget. De nieuwbouw-hypotheekadviseur helpt u hier graag bij verder! 

Als nieuwbouwadviseur willen wij het woningaanbod zo goed mogelijk afstemmen op uw woonwensen. Graag vernemen wij door middel van de enquête waar de woonvoorkeuren liggen. Met het invullen van de enquête helpt u ons de vraag en woonwensen in kaart te brengen. Het invullen van de enquête kost hooguit 5 minuten van je tijd en kan via wonenachterdehoven.nl.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en wij verwerken de resultaten anoniem.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!
Lees meer

Start woonenquête

Financiële check


Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker