2 juni 2023

Informatieavond 2 juni 2023 Achter de Hoven in Zelhem

WONEN OP EEN TOPLOCATIE IN EEN DUURZAME WONING MET MINIMALE ENERGIELASTEN!
Zie jij jezelf volgend jaar al wonen in het nieuwbouwproject Achter de Hoven in Zelhem? Er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar!

Kom jij ook naar de informatieavond? Op vrijdag 2 juni zijn wij van 17.00 – 19.00 uur op de bouwlocatie (Achter de Hoven 8 te Zelhem) om jou alles over dit project te vertellen!
De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 124 m² en zijn op ruime percelen gesitueerd. De woningen worden voorzien van dubbel HR++ glas en standaard 6 zonnepanelen, een lucht-/warmtepomp en comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, je bent dus gelijk helemaal klaar voor de toekomst! De oplevering is daarnaast inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvang je een cheque van € 5.000,--.
Het is ook mogelijk de woning CASCO te kopen op basis van een ‘CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) light’ project: Dit betekent voor jou geen zorgen over ontwerp, vergunningen en aannemer, maar wèl de voordelen van het benutten van de inzet van eigen uren! Hierdoor is de v.o.n. (vrij-op-naam) prijs van deze woning zeer aantrekkelijk en misschien voor jou nu wèl bereikbaar! Wij informeren je graag verder.
Ben jij juist op zoek naar een APPARTEMENT? Dan is dat ook nog mogelijk binnen dit project! Er is onder andere nog een heerlijk ruim 3-kamerappartement van 99 m² beschikbaar! Deze beschikt over een privé (fietsen-)berging en een eigen parkeerplaats. Het appartement is voorzien van triple beglazing, zonnepanelen, een lucht-/waterpomp in combinatie met vloerverwarming, kortom zeer energiezuinig. De oplevering is inclusief een compleet afgewerkte toiletruimte en badkamer en voor de keuken ontvang je een cheque van € 5.000,--.