19 november 2022

Stadsdok in Iseldoks

๐—•๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ: ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—ฑ๐—ผ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—œ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ธ๐˜€!

Je zou er maar wonen, in Iseldoks. Een eigentijds en karakteristiek woongebied aan de Oude IJssel waar ruim 300 nieuwe woningen komen. Met rust en ruimte om je heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Dit wordt een heerlijke plek om te wonen, met verschillende deelbuurtjes waarvan Stadsdok misschien wel de fraaiste is. Het plan bestaat uit ๐Ÿฐ๐Ÿฑ luxueuze appartementen in verschillende afmetingen en ๐Ÿญ๐Ÿฒ industrieel ogende stadsvillaโ€™s waarin je wonen en werken kunt combineren. Ruimte en rust om je heen, met de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Wordt het een zonnig appartement of een royale stadsvilla? Jij bepaalt! Schrijf je in op: bit.ly/3sYaEvr om op de hoogte te blijven van Stadsdok in Iseldoks.
Voor meer informatie staan we voor je klaar! Je kunt ons bereiken op: 085 โ€“ 080 15 90 of mail info@nieuwwonenachterhoek.nl.