Terug naar het overzicht
kop-van-oost-in-lochem

Kop van Oost in Lochem

๐—ช๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ž๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—บ!

Op deze geweldige locatie in Lochem, tussen de Berkel en het Twentekanaal vind je jouw nieuwe thuishaven. Aan de ene kant liggen Lochem en de Berkel, aan de andere kant heb je vrij zicht over het Twentekanaal. Hoor je het kabbelende water al? In de vier deelgebieden met elk hun eigen opzet vind je hier een gevarieerd aanbod aan woningtypes. Of je nu voor een appartement gaat, voor een tussenwoning of een vrijstaande woning. Alles is mogelijk.
Zie jij jezelf wel wonen op Kop van Oost en wil je hier voet aan wal zetten? Meld je dan nu aan en geef je woonwensen vast aan ons door via de projectwebsite. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen! Vragen? Wij zijn te bereiken via 085 - 080 15 90 of info@nieuwwonenachterhoek.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker