Terug naar het overzicht
nieuwbouwnieuws-zit-jouw-droomhuis-erbij

Nieuwbouwnieuws | Zit jouw droomhuis erbij?

Deze nieuwsbrief zit vol met prachtige nieuwbouwprojecten en veel verschillende woningtypes! We hebben een aantal projecten voor je op een rijtje gezet. 

Zit jouw droomhuis er nog niet bij? Vul dan je specifieke woonwensen verder in via je persoonlijke account op www.nieuwwonenachterhoek.nl, zodat wij toekomstige nieuwbouwprojecten nóg beter kunnen afstemmen op jouw woonwensen en jou kunnen helpen aan het droomhuis dat bij jou past!

Nieuwbouwnieuws uit Doetinchem
Dok 5: Iseldoks Schippersdok 

Stads wonen op een eiland in de Oude IJssel
Nieuwbouwproject DOK 5: Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt vlakbij de historische binnenstad van Doetinchem. In dit plan worden 19 grachtenwoningen en 42 appartementen gebouwd, dichtbij allerlei dagelijkse voorzieningen, diverse uitvalswegen en tegelijkertijd vlakbij de prachtige Achterhoekse natuur. Duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en heel veel water zijn de kenmerken van dit toekomstige, bijzondere wooneiland. Er wordt een nieuwe gracht aangelegd dat via drie bruggen verbonden is met het vasteland.

De appartementen
De 42 energiezuinige en all-electric appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige complexen: de Havenmeester, de Brugwachter en de IJsseltoren. In deze appartementen kun je genieten van een fijne complete keuken en woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Bovendien krijg je er een prachtig uitzicht over het water of over het stadscentrum bij! Parkeren doe je in de halfverdiepte parkeerkelder.

De grachtenwoningen
De 19 grachtenwoningen met de authentieke uitstraling van toen en het comfort van nu worden gebouwd aan de rand van het eiland. Het unieke aan deze woningen is dat ieder pand een eigen karakter krijgt door de verschillen in grootte, indeling én ontwerp. Woon je in een grachtenpand, dan stap je zo vanaf je vlonder de boot in voor een vaartochtje over de rivier!

Nieuwbouwnieuws uit Doesburg
De Havenmeester

De Havenmeester is stoer, eigentijds en bijzonder. Prachtig gelegen aan de Oude IJssel, met het historische centrum van Doesburg vlakbij. Wat een meesterlijke plek om te wonen!

Een ambitieus plan op een fraaie plek
In nieuwbouwplan de Havenmeester van ontwikkelaar Van Wijnen komen lef, visie en ambitie samen in een plan dat inspireert en intrigeert.

De Havenmeester is het kleinste nieuwbouwproject op de locatie ‘Koppelweg’ in Doesburg. Een voormalig bedrijventerrein, dat stapsgewijs wordt herontwikkeld naar woningbouw. Het perceel aan de Oude IJssel biedt ruimte aan zeven royale drielaagse familiehuizen en zes gelijkvloerse patiowoningen, ideaal voor senioren.

Nieuwbouwnieuws uit Wehl

Plantage allee

Op de nieuwbouwlocatie "Heideslag" te Wehl bieden wij een prachtig en ruime bouwkavel met woonbestemming aan van circa 1.288 m2. De bebouwingsoppervlakte van dit perceel is circa 156 m2. Let op: het betreft hier een vraagprijs van € 395.000,- k.k. Het dorp Wehl heeft er met Heideslag een nieuw woongebied bijgekregen. In het gebied net even ten zuiden van de spoorlijn Arnhem - Winterswijk worden de komende jaren 200 tot 400 woningen gebouwd. Het gebied wordt begrensd door de Weemstraat, Plantage Allee, de Beekseweg en de spoorlijn.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwlocatie en heb je altijd al jouw eigen vrijstaande droomhuis willen bouwen? Pak dan nu je kans en reageer direct voor meer informatie!

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen óf ben jij nieuwsgierig geworden naar één van deze nieuwbouwprojecten? Wij zijn te bereiken via 085 - 080 15 90 of info@nieuwwonenachterhoek.nl.

Achter de Hoven in Zelhem
30 november 2022
De Havenmeester
29 november 2022
Achter de Hoven in Zelhem
24 november 2022
Stadsdok in Iseldoks
19 november 2022
House2Start fase 2
16 november 2022
De Havenmeester
08 november 2022
Heideslag in Wehl
05 november 2022
Kop van Oost in Lochem
05 november 2022
De Zuiderwal
03 november 2022
Nieuwbouw loont
02 november 2022
House2Start fase 2
31 oktober 2022
De Terborgseweg 138
28 oktober 2022
De Havenmeester
26 oktober 2022
Iseldoks Schippersdok
20 oktober 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker