14 april 2022

Iseldoks Molenkwartier Dok 1

Nieuwbouwnieuws uit Doetinchem! Er wordt flink aan de weg getimmerd in Doetinchem. Maar liefst 45 appartementen en 16 stadsvilla's worden straks gebouwd op één van de mooiste centrumlocaties; Iseldoks Molenkwartier Dok 1.

Appartementen
Het appartementengebouw bestaat uit 45 appartementen met verschillende afmetingen, die variëren in grootte van 90 m² tot 215 m². Ze zijn onderdeel van een markant gebouw van allure en met de uitstraling van verschillende grachtenpanden. De appartementen krijgen een eigen identiteit en er is nagedacht over elk detail. Ieder appartement heeft bovendien een eigen wijnopslag in een gemeenschappelijke ruimte. De balkons zijn ruim, waardoor er voldoende plek is voor bezoek en een aantal appartementen krijgen royale dakterrassen. Alle appartementen kijken prachtig uit over het water van de Oude IJssel en zijn optimaal op de zon georiënteerd. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Prachtig wonen aan de kade en het gezellige stadscentrum is letterlijk om de hoek.

Stadsvilla's
Tevens worden er 16 bijpassende stadsvilla’s gerealiseerd met zowel 3 als 4 bouwlagen. De woningen krijgen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen zijn ruim van opzet en een aantal hebben de mogelijkheid voor een kantoor of werkruimte aan huis. Ideaal voor gezinnen die stedelijk willen wonen. Ieder appartement en stadsvilla beschikt over een eigen parkeerplaats. Parkeren gebeurt half verdiept onder het appartementencomplex en op het binnenplein.

Schrijf je alvast in op onze website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!