18 november 2021

In januari 2022 gaat DOK 5: Schippersdok in verkoop!

Hoera! Op woensdag 12 januari 2022 start de verkoop van nieuwbouwproject Dok 5: Schippersdok!

Het nieuwe eiland Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. 19 grachtenwoningen en 42 appartementen gaan hier samen een bijzonder wooneiland vormen. Wil je alvast een rondje lopen over dit wooneiland? Klik hier!

De Havenmeester, Brugwachter en IJsseltoren
De 42 appartementen worden verdeeld over drie verschillende appartementencomplexen, namelijk de Havenmeester, Brugwachter en IJsseltoren. De appartementen hebben minimaal 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, berging en balkon/dakterras. De auto kun je kwijt in de ondergrondse parkeerkelder. Daarvandaan bereik je via een lift je eigen verdieping. De appartementen zijn comfortabel, energiezuinig en all-electric en daarmee klaar voor de toekomst.

In welke appartementencomplex je ook gaat wonen, je uitzicht zal prachtig zijn! Bovendien kun je jouw auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarage onder het complex. Benieuwd hoe de appartementen gelegen zijn? Bekijk hier de interactieve kavelkaart.

Prijsrange:

  • De Havenmeester: € 370.000 - € 780.000
  • De Brugwachter: € 400.000 - € 660.000
  • De IJsseltoren: € 400.000 - € 780.000

De grachtwoningen
De 19 grachtwoningen liggen aan de nieuwe gracht. De architectuur vormt een knipoog naar de klassieke grachtenpanden van vroeger, maar hebben tegelijkertijd een moderne, strakke uitstraling, passend bij deze tijd. De grote ramen maken je interieur heerlijk licht. Elke woning heeft iets speciaals: een vide, een waterkamer, een dakterras, een eigen vlonder of een combinatie zoals bijvoorbeeld een waterkamer en een vlonder waarvandaan je zó in je eigen bootje kunt stappen. Benieuwd hoe de grachtwoningen gelegen zijn? Bekijk hier de interactieve kavelkaart.

Prijsrange: € 425.000 - € 580.000

Tot slot...
Vanaf woensdag 12 januari 2022 vind je op iseldoksschippersdok.nl alle informatie over de woningen, zoals de definitieve verkooptekeningen, prijzen en specificaties. De inschrijving zal digitaal verlopen en je kunt een optieverzoek indienen via jouw persoonlijke account op iseldoksschippersdok.nl. Heb je nog geen account? Dan moet je deze eerst nog even aanmaken.

Heb je toch nog vragen of lukt het niet met het aanmaken van een account? Wij helpen je graag! Je kunt ons bereiken op 085 - 080 15 90 of via info@nieuwwonenachterhoek.nl.