Terug naar het overzicht
landgoed-welleveld-start-verkoop

Landgoed Welleveld | Start verkoop!

Vorige week vertelden we je over Landgoed Welleveld. Wat fijn om te zien dat er zoveel belangstelling is voor deze stijlvolle halfvrijstaande woningen! We vertellen je graag meer over het verkoopproces. 

Verkoop middels bieding
Belangstellenden kunnen vanaf vandaag, 19 mei 2021 tot 1 juni 2021 17:00 uur een bieding doen op kavel 12 en kavel 13. 
Het biedingsformulier dient ingevuld, ondertekend en uiterlijk 1 juni 2021 om 17:00 uur per mail info@nieuwwonenachterhoek.nl te worden aangeleverd, onder vermelding van 'bieding Landgoed Welleveld'. De makelaar zal na de sluitingsdatum contact opnemen met degene aan wie het bouwnummer is gegund. Indien verkoper akkoord gaat met een bieding zal op korte termijn de koopovereenkomst worden opgemaakt en getekend. De overige bieders informeren wij uiteraard ook zo spoedig mogelijk.

Download hier het biedingsformulier voor kavel 12
Download hier het biediingsformulier voor kavel 13

Landgoed Welleveld
De riante, stijlvolle woningen worden gebouwd aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat in Duiven. Precies, met de prachtige Gelderse natuur om de hoek! Ga je hier wonen, dan woon je in een parkachtige sfeer met majestueuze bomen én op 5 minuten lopen van het centrum en het NS-station. Bovendien rijd je in mum van tijd op de A12.

Jouw nieuwe woning is klaar voor een duurzame toekomst, want de woningen worden onder andere gebouwd met een fantastische isolatiewaarde, vloerverwarming en 6 zonnepanelen. Een warmtepomp zorgt ervoor dat het in de winter aangenaam warm is en dat jij tijdens warme zomers kunt genieten van een koel huis. 

De achtertuin is gelegen op het zonnige westen en je beschikt over een eigen oprit waar ruimte is voor twee auto's. Het sanitair in het toilet en de badkamer is van Villeroy & Boch. De woning wordt daarnaast opgeleverd met hoogwaardige materialen en is zelfs behang- en sausklaar!

Bouwnummer 12 € 475.000 v.o.n. | Bouwnummer 13 € 450.000 v.o.n.

Enthousiast geworden?
Wij zien jouw bieding graag tegemoet! Heb je nog vragen? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of bekijk meer op deze pagina. Wil jij goed voorbereid zijn en alvast financieel advies inwinnen? Neem óók dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces! Neem contact met ons op via 085 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken