Terug naar het overzicht
dok-5-schippersdok-binnenkort-in-de-verkoop

Dok 5: Schippersdok | Binnenkort in de verkoop

Misschien heb je het al voorbij zien komen: de eigentijdse appartementen en grachtwoningen in Doetinchem! Dit nieuwe project gaat binnenkort in de verkoop, maar voordat het zover is geven wij je graag iets meer informatie!

Ben jij op zoek naar een woning met een stadse uitstraling, maar zonder de stadse drukte? Dan is Dok 5: Schippersdok perfect voor jou. Dit nieuwbouwplan wordt gebouwd op een eiland in de Oude Ijssel, een uniekere locatie vind je niet! Een karakteristiek woongebied aan het water met hartje Doetinchem op loopafstand.

Dok 5: Schippersdok is onderdeel van een groter geheel: Iseldoks. Het gehele nieuwbouwplan bestaat uit 5 fases: Molenkwartier, Noordkade, Zuidkade, Nieuwe Haven, Havenkwartier en het Schippersdok. Benieuwd naar de andere projecten? Kijk dan hier

Met maar liefst 42 energiezuinige, all-electric appartementen en 19 royale grachtenwoningen, is er op Schippersdijk voor ieder wat wils. Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen van Dok 5: Schipperdok? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker