Terug naar het overzicht
even-voorstellen-kimbre

Even voorstellen: Kimbre

Even voorstellen: Kimbre! Kimbre is al 22 jaar werkzaam bij ten Hag. Ooit begonnen als stagiaire bij ten Hag in Zutphen, is ze inmiddels doorgegroeid tot register makelaar voor ten Hag in Doetinchem en voor Nieuw Wonen Achterhoek. Zelf is Kimbre geboren en getogen in Doetinchem, ze kent de stad op haar duimpje. Inmiddels is ze verhuisd naar Zeddam, een dorp aan de voet van de Montferlandse bossen!

In de weekenden trekt ze er graag op uit met haar man en kinderen. Verder is ze een echte sportieveling die graag wandelt, fietst, skiet of gaat hardlopen om haar hoofd leeg te maken. Maar naast alle sportactiviteiten is ze ook dol op zonvakanties en uiteten in een van de vele leuke restaurants in de Achterhoek met een lekker glas wijn.

Als je aan Kimbre vraagt wat ze zo leuk vindt aan nieuwbouw geeft ze het volgende antwoord: “De verkoop van nieuwbouw is een heerlijk proces. De voorbereidingen beginnen al maanden/jaren voor het daadwerkelijke start verkoop moment. Ik vind het waanzinnig leuk om met de ontwikkelaar mee te denken wat voor type woningen er op een bepaalde plek zouden moeten komen en waar deze aan moeten voldoen. Als makelaars kennen wij deze vraag immers beter dan wie dan ook. Maar ook is natuurlijk belangrijk dat het plan goed in het straatbeeld van de directe omgeving past. Naarmate het plan steeds meer vorm krijgt kan het in verkoop. Het enthousiasme van de geïnteresseerden is heel aanstekelijk, sommige mensen wachten soms al heel lang op een huis in een bepaald nieuwbouwplan. Het is super leuk om iemand dan aan zijn droomhuis te helpen!”

Waarom het advies van Kimbre zo waardevol is? Door haar jarenlange ervaring heeft ze inmiddels heel wat nieuwbouwprojecten verkocht en gebouwd zien worden. Ze blijft het bijzonder vinden om de woningen vanaf papier tot in het echt te zien verrijzen. “Sommige mensen vinden het maar lastig om een tekening te lezen en krijgen het maar niet gevisualiseerd. Mijn doel is om het zo uit te leggen dat ze na het gesprek de deur uit gaan en in gedachten door het huis kunnen lopen.”

Achter de Hoven in Zelhem
30 november 2022
De Havenmeester
29 november 2022
Achter de Hoven in Zelhem
24 november 2022
Stadsdok in Iseldoks
19 november 2022
House2Start fase 2
16 november 2022
De Havenmeester
08 november 2022
Heideslag in Wehl
05 november 2022
Kop van Oost in Lochem
05 november 2022
De Zuiderwal
03 november 2022
Nieuwbouw loont
02 november 2022
House2Start fase 2
31 oktober 2022
De Terborgseweg 138
28 oktober 2022
De Havenmeester
26 oktober 2022
Iseldoks Schippersdok
20 oktober 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker