Terug naar het overzicht
even-voorstellen-sander

Even voorstellen: Sander

Sander heb je vast al eens voorbij zien komen. Hij werkt al meer dan 5 jaar voor Thoma van Dijk Siebelink Makelaars en daarvoor werkte hij in Arnhem en Duitsland. Hij heeft er dus al een hele carrièrereis opzitten. Als nieuwbouwmakelaar verrijkt hij het team van Nieuw Wonen Achterhoek.

Het mooie van nieuwbouw is het maken van een plan, vanaf de tekening tot sleuteloverdracht. Zien hoe een schets werkelijkheid wordt, meedenken in ruimten, lichtplannen, materiaalkeuzes en indelingen. Dat gaat een stuk verder dan verkoop van reguliere woningen.” Omdat hij dagelijks te maken heeft met nieuwbouw, kan hij net even die tip geven waar een koper/klant niet aan heeft gedacht, om zo het plaatje compleet te maken.

Als je Sander vraagt wat hij naast zijn werk het liefste doet, zegt hij het volgende: “Ik ben een echte Bourgondiër, ik houd van lekker eten, een goede wijn en een speciaal biertje. Om de bourgondische kilo's onder controle te houden sport ik ook graag, voetbal, skiën en momenteel loop ik veel en fanatiek hard bij ons in de Montferlandse bossen. Daar ben ik trouwens ook iedere zondag te vinden met mijn vriendin Lianne en onze labrador Joep om een heerlijke wandeling te maken. Daarnaast is reizen echt een passie, ik houd ervan om andere culturen te leren kennen. Ik heb het geluk dat ik al een aantal mooie plekjes op de wereld heb mogen bezoeken, ver weg maar ook dichter bij huis. Ik hoop daar in de toekomst nog veel ervaringen aan toe te mogen voegen.

Achter de Hoven in Zelhem
30 november 2022
De Havenmeester
29 november 2022
Achter de Hoven in Zelhem
24 november 2022
Stadsdok in Iseldoks
19 november 2022
House2Start fase 2
16 november 2022
De Havenmeester
08 november 2022
Heideslag in Wehl
05 november 2022
Kop van Oost in Lochem
05 november 2022
De Zuiderwal
03 november 2022
Nieuwbouw loont
02 november 2022
House2Start fase 2
31 oktober 2022
De Terborgseweg 138
28 oktober 2022
De Havenmeester
26 oktober 2022
Iseldoks Schippersdok
20 oktober 2022

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker