Terug naar het overzicht
even-voorstellen-timon

Even voorstellen: Timon

Dit is onze Timon. Misschien heb je hem wel eens zien fietsen of voetballen in het mooie Achterhoekse Meddo. Hij werkt al 3 jaar voor Thoma Enning Winterswijk en Nieuw Wonen Achterhoek.

Zijn specialiteit is, hoe kan het ook anders, nieuwbouw! “Het voeren van gesprekken met toekomstige bewoners én de samenwerking met de aannemer of ontwikkelaar maakt het afwisselend en uitdagend. Samen met deze partijen beginnen vanaf een tekening en toewerken naar het eindpunt, de oplevering van de woning, dat maakt mij enthousiast”. Tussen nieuwbouw en bestaande bouw kan Timon niet kiezen maar over nieuwbouw zegt hij wel het volgende: “Meewerken aan het realiseren van een gaaf nieuwbouwproject dat waarde toevoegt aan de omgeving én de toekomstige bewoners hierin begeleiden is één van de positieve dingen van het vak!
Als nieuwbouwmakelaar weet Timon precies wat kopers willen, maar hij denkt ook mee met de ontwikkelaar. “We kunnen input leveren voor het gewenste woningaanbod binnen het project, we kennen de lokale markt en zijn bekend met de koop en verkoop van een nieuwbouwwoning”.

We zijn blij met de altijd vrolijke Timon in ons Nieuw Wonen Achterhoek team!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker