26 november 2020

Start verkoop Gewoon in Stokkum

Waar ooit vrolijke kinderstemmen over het schoolplein van de Sint Suitbertusschool klonken, aan de rand van gemoedelijk Stokkum, verrijzen binnenkort twaalf moderne en duurzame koopwoningen op een vertrouwde plek. De verkoop start 26 november 2020 om 12:00 uur. Heb jij interesse? Geef dit dan vanaf deze datum door middels het inschrijfformulier. 

Het plan
Dit fraaie nieuwbouwproject hebben we ‘Gewoon in Stokkum’ genoemd. Want waarom zou je ver over de gemeentegrenzen zoeken naar een comfortabele levensloopbestendige woning of een lekker complete gezinswoning, als die gewoon in Stokkum te vinden zijn?

Gewoon in Stokkum biedt alles wat wonen in een groene, afwisselende en historische omgeving zo aantrekkelijk maakt. Hier vind je nog die ouderwetse rust, ruimte en vrijheid, met alle eigentijdse voorzieningen en een gezellig verenigingsleven toch vlakbij.

In verkoop
Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, verloopt de verkoop van Gewoon in Stokkum online. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en uitleg verkoopprocedure is vanaf deze datum online te vinden onder het project op onze website. De inschrijfperiode loopt van 26 november a.s. 12:00 uur tot en met 6 december a.s. 23:59 uur

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier onder het project op de website. Ga naar het project, klik op "ik wil een optie". Je logt eerst in op je persoonlijke account. Eenmaal ingelogd verschijnt het digitale inschrijfformulier voor je. We vragen een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en jouw financiële gegevens. Met deze gegevens heb je voorrang bij de toewijzing. 

Heb je nog vragen? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces! 

Afspraak maken? Dat kan via 085 080 15 90 of mail naar info@nieuwwonenachterhoek.nl.