Acht appartementen Vorden

Vorden

€395.000 - €495.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
8 (8 beschikbaar)

Woonoppervlak
80-100m2

Inhoud
218-267m3

Omschrijving

START VERKOOP 13 JUNI OM 14:00 UUR
De verkoop gaat van start op donderdag 13 juni om 14:00 uur. Vanaf dat moment vindt u alle verkoopinformatie zoals prijzen per appartement, brochure, technische gegevens etc. op onze website onder het project Acht appartementen Vorden en is het mogelijk om u in te schrijven voor één van de appartementen. De inschrijving verloopt volledig digitaal via onze website.

8 APPARTEMENTEN VORDEN
Op de hoek van de Burgemeester Galleestraat en de Mulderskamp, waar vroeger het installatiebedrijf Jansen gevestigd was, verrijst een fraai en kleinschalig appartementencomplex met acht comfortabele appartementen. U woont hier aan de rand van de dorpskern op loopafstand van alle voorzieningen. Daarnaast is het station (in de richting van Zutphen en Winterswijk) eveneens op loopafstand gelegen. Bij het uit lopen van de straat bevindt u zich al in het schitterende buitengebied dat Vorden rijk is.

START VERKOOP
De verkoop gaat van start op donderdag 13 juni om 14:00 uur. Vanaf dat moment vindt u alle verkoopinformatie op onze website onder het project Acht appartementen Vorden en is het mogelijk om u in te schrijven voor een van de appartementen. De inschrijving verloopt volledig digitaal via onze website en werkt als volgt:

- Log in met uw eigen account op nieuwwonenachterhoek.nl en ga naar 'mijn formulieren'
- Kies voor het formulier 'Acht appartementen Vorden'
- Start met het invullen van het formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in, onderteken het formulier en klik op verzenden.

Let op! De inschrijfperiode loopt tot donderdag 27 juni om 23:59 uur. Zorg ervoor dat u uw inschrijving digitaal ondertekend heeft. Zodra u ondertekend heeft is de inschrijving compleet en afgerond.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Impressie

Woningtypes

Locatie

Prijslijst