Acht appartementen Vorden

Vorden

€395.000 - €495.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
8 (8 beschikbaar)

Woonoppervlak
80-100m2

Inhoud
218-267m3

Omschrijving

Op de hoek van de Burgemeester Galleestraat en de Mulderskamp, waar vroeger het installatiebedrijf Janssen gevestigd was, verrijst een fraai en kleinschalig appartementencomplex met acht comfortabele appartementen. U woont hier aan de rand van de dorpskern op loopafstand van alle voorzieningen. Daarnaast is het station (in de richting van Zutphen en Winterswijk) eveneens op loopafstand gelegen. Bij het uit lopen van de straat bevindt u zich al in het schitterende buitengebied dat Vorden rijk is. Het plan bevat in totaal 8 appartementen, onderverdeeld in 4 benedenwoning en 4 appartementen op de verdieping.
Het appartementencomplex beschikt over een trap en wordt met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De appartementen worden opgeleverd inclusief een moderne en complete keuken en badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen entree en een schuifpui naar een heerlijk terras of balkon, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. Naast het appartementencomplex is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gesitueerd. Het is mogelijk een extra parkeerplaats bij te kopen.

Duurzaamheid staat bij deze ontwikkeling hoog in het vaandel. De woningen worden bijna energie neutraal gebouwd (BENG), wat vergelijkbaar is met een energielabel A+++. De woningen zijn uiteraard volledig gasloos en beschikken ieder over een eigen warmtepomp (gesitueerd in de berging).

Vorden
In het hart van de Achterhoek, omgeven door het typische coulisselandschap van frisgroene weilanden en geurige bossen, ligt het charmante dorpje Vorden. Dit dorp, rijk aan historie en natuurlijke schoonheid, is een parel in de provincie Gelderland. De dorpskern van Vorden straalt een vriendelijke en gastvrije sfeer uit. Met zijn knusse winkeltjes, lokale horecagelegenheden en de wekelijkse markt, vinden zowel inwoners als bezoekers hier alles wat ze nodig hebben. De historische kerk in het midden van het dorp, met zijn karakteristieke toren, is een herkenningspunt en een geliefde plek voor evenementen en samenkomsten. Het buitengebied van Vorden is een uitnodiging voor natuurliefhebbers. De uitgestrekte landgoederen, zoals Landgoed Hackfort met zijn watermolen en moestuin, bieden een kijkje in de rurale geschiedenis van de regio. De wandelpaden door de bossen en langs de beekjes zijn een genot voor wandelaars en fietsers. Elk seizoen brengt zijn eigen charme, van de lente met zijn bloeiende flora tot de herfst met zijn kleurrijke bladerdek.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Impressie

Woningtypes

Locatie

Prijslijst