Opgelder

Almen

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
7

Omschrijving

Gelegen in het schilderachtige buitengebied van Almen, aan de Scheggertdijk, onthult zich een plek die de essentie van landelijk leven weerspiegelt. Dit is een plek waar de natuur niet alleen een achtergrond vormt, maar de hoofdrol speelt in het dagelijks leven. Aan de oevers van het Twentekanaal, omarmd door een bosrijke omgeving, biedt deze locatie een ongeëvenaarde kans om te genieten van rust en ruimte.

Op een kleinschalig woonerf worden zeven royale kavels aangeboden, variërend in grootte van een genereuze 3.180 m² tot een imposante 8.000 m². Deze kavels vormen het perfecte canvas voor het bouwen van riante villa's met een maximale inhoud van 1.500 m³, waarbij ruimte en privacy de kernwaarden zijn.

Deze unieke bouwkavels bieden de vrijheid om een thuis te creëren dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen en levensstijl. De toekomstige villa's zullen een harmonieus geheel vormen met de omringende natuur en de landelijke uitstraling van de regio. Bij het ontwerp van jouw woning is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de lokale architectuur en het natuurlijke palet van de omgeving. Materialen en kleuren dienen zorgvuldig gekozen te worden om een esthetische verbinding met het landschap te waarborgen.

Het Twentekanaal, een waterweg die zowel voor recreatie als voor natuurlijke schoonheid zorgt, is een centraal element in deze regio. Het biedt een serene omgeving voor watersportliefhebbers en een pittoresk uitzicht voor hen die langs de oevers wandelen of fietsen. De nabijgelegen Berkel, met haar meanderende loop door het landschap, voegt een extra dimensie van rust en natuurlijke charme toe aan het dorp.

Almen zelf is een dorp dat rijk is aan historie en cultuur. Het dorpsplein, omgeven door eeuwenoude lindebomen, vormt het hart van de gemeenschap en nodigt uit tot ontmoeting en ontspanning. De historische kerk uit de 14e eeuw staat als een monument van tijdloze architectuur, terwijl culturele bezienswaardigheden zoals museum Staal en het Staring Koepeltje de culturele en literaire erfenis van de regio benadrukken.

De omgeving van Almen is bezaaid met landgoederen en natuurgebieden die een rijke biodiversiteit en een scala aan recreatiemogelijkheden bieden. Het is een gebied waar men de seizoenen intens beleeft en waar de natuurlijke omgeving uitnodigt tot verkenning en verwondering.

En mocht je zo nu en dan verlangen naar de dynamiek van de stad, de steden Zutphen, Lochem en Deventer liggen op comfortabele afstand. Deze steden, elk met hun eigen karakter, bieden cultuur, gastronomie en winkelplezier voor die momenten dat je de rust van Almen even wilt verruilen voor de levendigheid van de stad.

De Scheggertdijk in Almen is meer dan een locatie; het is een levenswijze die de balans tussen natuur en cultuur, tussen rust en dynamiek, en tussen historie en hedendaags comfort belichaamt. Voor degenen die op zoek zijn naar een leven in harmonie met de natuur, zonder afstand te doen van de gemakken van de moderne samenleving, biedt deze plek een unieke kans.

Heb je interesse? Schrijf je dan in op onze website door op de knop houd mij op de hoogte te klikken. Je ontvangt dan automatisch een nieuwsbrief op het moment dat er meer informatie beschikbaar is.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Impressies

Locatie

Contactpersonen

  • Willem  Dost Willem Dost Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
Financiële check