WeideWald

Doetinchem

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
41

Woonoppervlak
110-147m2

Omschrijving

Aan de groene horizon gloort een duurzame toekomst!
Naast het kabbelende water van De Kapperskolk, worden 41 comfortabele koopwoningen ontwikkeld. WeideWald is met zorg en oog voor het milieu ontworpen en wordt gebouwd met duurzame materialen. Er zijn weloverwogen keuzes gemaakt die goed zijn voor jou, je leefomgeving en de generaties die na je komen. Door de diversiteit aan woningtypen, ontstaat er een fijne woonomgeving voor iedereen.

Sneak preview
Vanaf vandaag wordt op de projectwebsite, weidewald.nl, een sneak preview getoond van de woningen, waarbij je de woningplattegronden en vanaf-prijzen kunt bekijken. Dat is het moment dat jij je woningvoorkeur aan kunt geven via je account op de projectwebsite.

Er worden verschillende woningtypes gerealiseerd (energielabel A++). Of je nu een startend stel bent dat een gezinsavontuur begint, een gevestigd gezin dat ruimte zoekt om te groeien of een doorstromer die op zoek is naar vernieuwing. Voor de (toekomstige) senioren worden er levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woonoppervlakten lopen uiteen van circa 110 tot 147 m². Kortom: WeideWald biedt een verscheidenheid aan woningtypes die aansluiten op jouw levensfase, gelegen in een wijk met een voor Doetinchem uniek karakter. 

De vanaf-prijzen zijn:
- levensloopbestendige hoekwoningen vanaf € 420.000,- v.o.n.
- rijwoningen hoek vanaf € 380.000,- v.o.n.
- rijwoningen tussen vanaf € 340.000,- v.o.n.
- twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 480.000,- v.o.n.

De verkoop van WeideWald start in het tweede kwartaal van 2024 en de bouwtijd bedraagt slechts 4 maanden.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Locatie

Contactpersonen

  • Rory  Pronk Rory Pronk Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Nadine  Herwig Nadine Herwig Nieuwbouwadviseur Email
  • John van Dijk John van Dijk Nieuwbouwspecialist | RMT Email
Financiële check