House2Start Herwen 8 tweekappers

Herwen

Status
Verkocht

Woningen
8

Woonoppervlak
119m2

Kaveloppervlak
167-232m2

Omschrijving

Nieuws uit Herwen! Wij zijn in verkoop met 8 ruime NUL OP DE METER (NOM) twee-onder-een-kapwoningen.

Een Nul op de Meter woning is de benaming voor een woning die het hele jaar evenveel energie verbruikt als opwekt. Bij een normaal leefpatroon wordt er geen energie van het energienet afgenomen en ben je dus energieneutraal. Kortom: Je hebt geen energielasten!

Deze woningen worden standaard voorzien van een compleet energiepakket (isolatie, kierdichting, warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen etc.) waardoor de woning een energielabel A++++ heeft. Met de aankoop van een woning in dit project ben je dus helemaal op de toekomst voorbereid!

Omdat deze woningen NUL-OP-DE-Meter zijn mag daarnaast een bedrag tot € 25.000,- buiten beschouwing worden gelaten in de berekening van de financieringslast. Dit kan misschien net het verschil voor jou maken. Wil je meer informatie over jouw financieringsmogelijkheden en de voorwaarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

HERWEN
Heerlijk wonen in het hart van het gezellige dorp Herwen! Een levendig dorp met veel sociale samenhang en dichtbij de stad Zevenaar dat alle voorzieningen biedt. Herwen ligt aan de rand van het natuurgebied De Rijnstrangen. Een prachtige landelijke omgeving. House2Start is in 2017 opgericht met het doel duurzame en betaalbare woonoplossingen voor starters te realiseren. Zij werken samen met verschillende producenten van woningen. Voor deze 8 twee-onder-een kap woningen is gekozen voor het woonlabel MorgenWonenPuur van VolkerWessels. De bouwcomponenten worden industrieel vervaardigd in eigen fabrieken. Zij staan garant voor de hoogste kwaliteit! Tussen de Nijverheidstraat en Molenstraat in Herwen worden de twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De nieuwe buurt krijgt een vriendelijk en eigentijds karakter. De 12 rijwoningen zijn inmiddels opgeleverd en naar alle tevredenheid bewoond door hun trotse eigenaren. De Kerkemorgen is al helemaal compleet met parkeerplaatsen, lichtmasten en groenvoorzieningen ingericht. De nieuw te bouwen tweekappers zijn met een gebruiksoppervlak van 119 m² lekker ruim van opzet en beschikken over 3 slaapkamers en een royale zolder met de mogelijkheid om een extra slaap- of werkruimte te creëren. Tevens is er een fietsenberging in de achtertuin en een eigen parkeerplaats op de oprit. Wil je nog meer ruimte of heb je andere wensen? Geen probleem! Er is een uitgebreide meerwerklijst met bijvoorbeeld de optie voor een woonkameruitbouw of dakkapel.

De verkoop loopt volledig digitaal en inschrijven doe je via onze website nieuwwonenachterhoek.nl/aanmelden. Hier vind je alle verkoopinformatie zoals prijzen, plattegronden en technische gegevens. In je accountomgeving op onze website, kun je het inschrijfformulier invullen en de voorkeur van jouw bouwnummer(s) doorgeven. Heb je nog geen account, maak deze dan aan. Het aanleveren van een financiële check bij de inschrijving is niet verplicht, maar geeft je voorrang bij de toewijzing van een woning.. Heb je nog vragen? Bel ons gerust, wij beantwoorden ze graag.

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Roy  Frenken Roy Frenken Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Rory  Pronk Rory Pronk Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email