House2Start Stadspark Keppeloord

Doetinchem

€195.000 - €210.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
12

Woonoppervlak
50m2

Kaveloppervlak
67-94m2

Kamers
1

Omschrijving

START VERKOOP 5 JUNI 2023 OM 13:30 UUR
Doetinchem is straks 12 gezellige starterswoningen rijker. Compleet, duurzaam en betaalbaar. Stadspark Keppeloord wordt een wijk die helemaal klaar is voor een leefbare en gezonde toekomst. Niet alleen de woonomgeving is groen, klimaatadaptief en natuurinclusief, ook de woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

INSCHRIJFPROCEDURE
Vanaf maandag 5 juni om 13:30 uur gaan de 12 woningen in verkoop. De verkoop loopt volledig digitaal via onze website. Hier vind je straks ook alle verkoopinformatie zoals prijzen, plattegronden en technische gegevens. In je accountomgeving op onze website, kun je het inschrijfformulier invullen en de voorkeur van jouw bouwnummer(s) doorgeven. Heb je nog geen account, maak deze dan aan. De inschrijfperiode loopt van maandag 5 juni 13:30 uur tot en met maandag 19 juni om 9:00 uur.

Let op: Kandidaten uit de gemeente Doetinchem en kandidaten die langer dan 5 jaar aaneengesloten in de
gemeente Doetinchem hebben gewoond, krijgen voorrang bij de toewijzing (onder voorwaarde dat de
kandidaat ook aan de financiële check voldoet).
Het aanleveren van een financiële check (niet ouder dan 14 dagen) bij de inschrijving is niet verplicht, maar geeft je voorrang bij de toewijzing van een woning.
De volledige toewijzingscriteria zijn te downloaden op onze website.

HET PLAN
Doetinchem groeit en bloeit. Ouderwets gezellig, maar tegelijkertijd ook vol leven. De leukste stad van de Achterhoek heeft je veel te bieden! Aan de Maria Montessoristraat, tegenover het Graafschap College, worden 12 betaalbare en duurzame woningen voor starters gerealiseerd. De woningen hebben een woonoppervlak van circa 50 m² met 1 slaapkamer en zijn geschikt voor een éénpersoons- of tweepersoonshuishouden.

Het parkeren gebeurt zoveel mogelijk uit het zicht, op de parkeerplaatsen achter de woningen. De parkeerplaatsen zijn gemaakt van grasbetonstenen die water doorlaten en op natuurlijke wijze begroeid raken. Op de grens van openbare ruimte en de particuliere tuinen worden hagen aangeplant. Zo ontstaat er een prachtige, groene omgeving. De daken met de PV-panelen en de tuinen met terrassen liggen op het zuiden/zuidoosten. Een gunstige ligging voor de energieopbrengst. In de zomer is het ’s avonds wat koeler op het terras, wel zo fijn met de steeds warmer wordende zomers.

Impressies

Locatie

Contactpersonen

Financiële check