House2Start Stadspark Keppeloord

Doetinchem

Status
Verkocht

Woningen
12

Woonoppervlak
50m2

Kaveloppervlak
67-94m2

Kamers
1

Omschrijving

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

Doetinchem is straks 12 gezellige starterswoningen rijker. Compleet, duurzaam en betaalbaar. Stadspark Keppeloord wordt een wijk die helemaal klaar is voor een leefbare en gezonde toekomst. Niet alleen de woonomgeving is groen, klimaatadaptief en natuurinclusief, ook de woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

HET PLAN
Doetinchem groeit en bloeit. Ouderwets gezellig, maar tegelijkertijd ook vol leven. De leukste stad van de Achterhoek heeft je veel te bieden! Aan de Maria Montessoristraat, tegenover het Graafschap College, worden 12 betaalbare en duurzame woningen voor starters gerealiseerd. De woningen hebben een woonoppervlak van circa 50 m² met 1 slaapkamer en zijn geschikt voor een éénpersoons- of tweepersoonshuishouden.

Het parkeren gebeurt zoveel mogelijk uit het zicht, op de parkeerplaatsen achter de woningen. De parkeerplaatsen zijn gemaakt van grasbetonstenen die water doorlaten en op natuurlijke wijze begroeid raken. Op de grens van openbare ruimte en de particuliere tuinen worden hagen aangeplant. Zo ontstaat er een prachtige, groene omgeving. De daken met de PV-panelen en de tuinen met terrassen liggen op het zuiden/zuidoosten. Een gunstige ligging voor de energieopbrengst. In de zomer is het ’s avonds wat koeler op het terras, wel zo fijn met de steeds warmer wordende zomers.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst