Achter de Hoven

Zelhem

Status
Verkocht

Woningen
12

Woonoppervlak
99-124m2

Kaveloppervlak
121-235m2

Omschrijving

Goed nieuws! In Zelhem wordt binnenkort weer gebouwd en wel op de locatie aan de Groen van Prinstererstraat en Achter de Hoven. Hier verrijst een rij van 6 gezinswoningen en een appartementengebouw met 6 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen. Niet onbelangrijk: het project is op en top duurzaam, bijna energieneutraal (BENG) en klaar voor de toekomst! Het project wordt gebouwd door Aannemersbedrijf Bramer B.V. uit Vriezenveen.

Zelhem:
Het dorp Zelhem bestaat al sinds het jaar 801 en is één van de drie grote kernen binnen de gemeente Bronckhorst. Het dorp heeft bijna 9.000 inwoners en ligt in een zeer groene omgeving. In de directe nabijheid vind je onder andere natuurgebied ’t Zand en landgoed ’t Zelle met een golfclub. Het bruisende en gezellige centrum van Zelhem kent een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse behoeften. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden met gezellige terrassen te vinden. Op loopafstand is een basisschool, sportschool en zwembad. Ook kent Zelhem een rijk verenigingsleven. In het nabijgelegen Doetinchem vind je alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten.

Zelhem heeft prima verbindingen met de nabijgelegen stad Doetinchem (treinstation) en de omliggende dorpen. Vanuit Zelhem ben je met circa acht autominuten op de A18 die in directe verbinding staat met de A12 en A3 (Arnhem/Oberhausen). Tot slot is er een uitgebreid fietspadennetwerk en fietsroutes om te kunnen genieten van het typische en karakteristieke Achterhoekse coulissen landschap en te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Gezinswoningen:
De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 124 m² en zijn op ruime percelen gesitueerd, variërend van ca. 121 tot 235 m². In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Elke woning heeft een tuingerichte woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Er is een vaste trap naar de zolderverdieping met standaard al een dakraam. Hier is het mogelijk een 4e slaapkamer te realiseren. De kozijnen en deuren zijn van hout en het schilderwerk wordt uitgevoerd in de kleuren muisgrijs en antraciet.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Ben  Groot Roessink Ben Groot Roessink Register Makelaar Taxateur Email
  • Roy  Frenken Roy Frenken Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Rory  Pronk Rory Pronk Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Nadine  Herwig Nadine Herwig Nieuwbouwadviseur Email