Landgoed Welleveld - vrijstaand

Terug naar het project

Omschrijving

VRIJ WONEN IN HET MOOIE DUIVEN

Op Landgoed Welleveld bieden wij een nieuw te bouwen, riante, zeer energiezuinige, duurzame vrijstaande villa aan. Met een gebruiksoppervlakte wonen van 210m², een zonnige achtertuin op het zuid-oosten. Je woont hier in een parkachtige sfeer, maar toch centraal in Duiven en de prachtige Gelderse natuur om de hoek. Een centrale locatie in het hartje van Duiven op 5 minuten lopen van zowel het centrum als het NS Station!

Deze stijlvolle woning wordt zeer duurzaam gebouwd in houtskeletbouw door het FSC gecertificeerde bouwbedrijf Husart met een fantastische isolatiewaarde (Rc 8,5), kunststof kozijnen met triple beglazing, volledig vloerverwarming op de begane grond, laag-temperatuur radiatoren op de verdiepingen, 6 zonnepanelen en een warmtepomp die in de winter verwarmt en in de zomer kan koelen (topkoeling). De woning wordt opgeleverd met hoogwaardige materialen en is verder behang- en sausklaar.

Landgoed Welleveld ligt centraal in Duiven, aan de weg die naar de stichter is genoemd: de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat. Direct aan de overkant van de weg ligt het Gemünden am Mainpark. In combinatie daarmee vormt Landgoed Welleveld een fraai groengebied met een parkachtige uitstraling. En zoals het hoort in een park, staan er her en der majestueuze bomen, zoals kastanjes, beuken en lindes.

Deze prachtige villa wordt als volgt aangeboden:
- Het casco van de woningen wordt uitgevoerd in houtskeletbouw. De buitengevels worden uitgevoerd als gestucte gevels, afgewerkt met een witte mineral putz;
- Inclusief een individuele lucht-warmtepomp (gasloos wonen);
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en laag temperatuur radiatoren op de verdieping;
- Inclusief kunststof kozijnen met Triple HR+++ glas in de complete woning;
- Inclusief sanitair in het toilet en de badkamer van het merk Villeroy & Boch serie Omnia Pro en kranen van het merk Grohe;
- Inclusief stelpost voor de vloer- en wandtegels van het toilet en de badkamer;
- Inclusief 6 zonnepanelen;
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen;
- LET OP! Het betreft een bieden vanaf prijs!

De indeling van de woningen is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor een mooie riante woonkeuken. De keuken wordt uitgevoerd met openslaande tuindeuren naar de grote veranda welke over nagenoeg de volle breedte van de woning wordt geplaatst. Ideaal met het thuiswerken is de werk-/studeerkamer op de begane grond, deze kamer is echter ook uitermate geschikt als bijvoorbeeld speelkamer voor de kinderen, of kleine praktijkruimte. De berging/bijkeuken beschikt over de witgoedaansluitingen en is zowel inpandig bereikbaar als ook van buiten uit.

1e verdieping:
Overloop met vide en toegang tot 4 ruime slaapkamers. Tot slot de ruime badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en 2e toilet.
Zolderverdieping:
Via een vaste trap te bereiken zolderverdieping met veel mogelijkheden. Deze grote ruimte wordt gescheiden door een wand waarmee een grote voorzolder en een extra kamer ontstaat. Deze extra ruimte kan gebruikt worden als 5de slaapkamer maar ook als gym, kantoorruimte enzovoorts.

Buiten:
Op het zonnige Zuid-Oosten gesitueerde achtertuin met groet aangebouwde veranda. Naast de woning dienen twee parkeerplaatsen op eigen terrein aangelegd te worden.

Omgeving:
Duiven was tot 1994 een groeigemeente maar wordt vandaag de dag vooral gekenmerkt door landelijke rust. De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Dankzij de nabijheid van de snelweg A12 (Arnhem-Emmerich) is Duiven met de auto uitstekend bereikbaar. Dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Er is een goede treinverbinding met Arnhem op slechts 5 minuten lopen van Landgoed Welleveld. Hier kunt u ieder kwartier de trein nemen in de richting Arnhem/ Utrecht.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Prijslijst