Woningen
2
Beschikbaar
0
Prijzen vanaf
350.000 v.o.n.

Nieuw Gelle - Fase 2 - Beurzenbeek

DE VERKOOP START 21 NOVEMBER 2020!

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

Wat is dat nou eigenlijk, levensloopbestendig wonen?
Simpel gezegd betekent het dat uw huis voor elke fase van uw leven geschikt is. Ook als je bijvoorbeeld later niet meer in staat bent om de trap te gebruiken en liever op de begane grond slaapt. Je hoort daarom ook wel eens termen als toekomstbestendig of levensloopgeschikt.

Het is in ieder geval belangrijk zoveel mogelijk flexibiliteit en bewegingsvrijheid in je woning te hebben. Dus geen drempels tussen verschillende ruimtes, geen hoge instap bij het bad en bijvoorbeeld een toilet op elke verdieping. Met als einddoel: zo lang mogelijk prettig en veilig in je eigen huis blijven wonen.

In deze levensloopbestendige woningen op Nieuw Gelle heb je daarom heel veel keuze om je huis in te delen zoals jij het wilt. We bieden een uitgebreide menukaart met opties aan, zodat je echt helemaal op maat en naar jouw wensen kunt bouwen.

INDELEN ZOALS JE WILT
Van de 6 levensloopbestendige woningen zijn er 2 vrijstaand (type Beurzenbeek) en 4 zijn er geschakeld (type Roetenbeek). Geschakeld betekent dat alleen de berging, badkamer en slaapkamer elkaar raken, dus in feite is de woning zelf ook vrijstaand. Het uitgangspunt bij alle woningen is echter hetzelfde: een eenvoudige basis waarbinnen je alle vrijheid hebt om het huis in te delen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een badkamer op verschillende plekken en met verschillende afmetingen. Er zijn ook diverse keukenopstellingen mogelijk en de woning kan met 1,2 meter verlengd worden.

Wil je liever een werkkamer op de begane grond? Dat kan natuurlijk ook. In de zijgevel is zelfs nog ruimte voor een erker. En op de eerste verdieping is ook nog alles mogelijk. Er zijn grote ruimtes om naar eigen inzicht in te delen. Je puzzelt totdat je het helemaal hebt zoals je het hebben wilt. En kom je er niet uit, dan helpen we je graag met tips en adviezen.

DE BOUWSTIJL
Bij het ontwerp zijn we uitgegaan van rust en eenvoud. Er zitten moderne stijlelementen in, maar ook liefhebbers van traditioneel vinden volop herkenning. Er is gekozen voor een mix van oranje-rood gemĂȘleerde bakstenen met roodpaarse bakstenen en witte kozijnen. De golvende dakpannen zijn antraciet, zodat de zonnepanelen niet opvallen. Het geheel maakt de woningen heel erg van nu, zonder enorm uitgesproken te zijn. Ook dat kun je als toekomstbestendig zien.

IN VERKOOP
Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, verloopt de verkoop van Nieuw Gelle fase 2 online. Alle informatie zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving en uitleg verkoopprocedure is vanaf deze datum online te vinden op de website nieuwgelle.nl en op nieuwwonenachterhoek.nl
Lees meer
Timon Klanderman Makelaar

Foto's

1 / 2

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
9 Nieuw Gelle - Fase 2 - Beurzenbeek 126 m² 386 m² - Verkocht
19 Nieuw Gelle - Fase 2 - Beurzenbeek 126 m² 450 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken