Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
61
Plaats
Doetinchem

StadsDok

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Meld je vast aan op de projectwebsite stadsdok.nl zodat je op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Het appartementengebouw bestaat uit 45 appartementen met verschillende afmetingen, die variëren in grootte van 90 m² tot 215 m². Ze zijn onderdeel van een markant gebouw van allure en met de uitstraling van verschillende grachtenpanden. De appartementen krijgen een eigen identiteit en er is nagedacht over elk detail. Ieder appartement heeft bovendien een eigen wijnopslag in een gemeenschappelijke ruimte. De balkons zijn ruim, waardoor er voldoende plek is voor bezoek en een aantal appartementen krijgen royale dakterrassen. Alle appartementen kijken prachtig uit over het water van de Oude IJssel en zijn optimaal op de zon georiënteerd. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Prachtig wonen aan de kade en het gezellige stadscentrum is letterlijk om de hoek.

Tevens worden er 16 bijpassende stadsvilla’s gerealiseerd met zowel 3 als 4 bouwlagen. De woningen krijgen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen zijn ruim van opzet en een aantal hebben de mogelijkheid voor een kantoor of werkruimte aan huis. Ideaal voor gezinnen die stedelijk willen wonen. Ieder appartement en stadsvilla beschikt over een eigen parkeerplaats. Parkeren gebeurt half verdiept onder het appartementencomplex en op het binnenplein.

Interesse? Schrijf je in op onze website en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Lees meer

Financiële check


Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker