Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 299.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
8
Plaats
Lochem

Zuiderwal

Op een werkelijk fantastische locatie, midden in het centrum van Lochem, op de hoek van de Zuiderwal en de Schoolstraat bouwt Kreunen Bouw in opdracht van Curo Vastgoed binnenkort een prachtig nieuwbouwplan. Het plan bevat in totaal 8 twee- of driekamerappartementen, onderverdeeld in 4 levensloopbestendige benedenwoning en 4 maisonnettes. Het nieuwbouwplan is gelegen aan een rustige eenrichtingsweg met uitzicht op de oude gracht.

Het appartementencomplex beschikt over een traplift en wordt met hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De appartementen worden opgeleverd inclusief een moderne en complete keuken en badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een eigen entree en openslaande deuren naar een heerlijk (dak)terras of balkon, waar je kunt genieten van de prachtige omgeving. Naast het appartementencomplex is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gesitueerd. De benedenwoningen Zuiderwal 1A en Zuiderwal 1G beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein.

Duurzaamheid staat bij deze ontwikkeling hoog in het vaandel. De woningen worden bijna energie neutraal gebouwd (BENG), wat vergelijkbaar is met een energielabel A++. De woningen zijn uiteraard volledig gasloos en beschikken ieder over een eigen warmtepomp (gesitueerd in de berging).

Bijzonderheden van het plan Zuiderwal
- Prachtige ligging midden in het centrum van Lochem
- Eigen entree en (dak)terras en/ of balkon
- Eigen parkeerplaats naast het complex of benedenwoning
- Eigen berging op begane grond voor elk appartement
- Inclusief luxe keuken
- Complete luxe badkamer
- Duurzaam en laag energieverbruik
- Gasloos
- Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming
- Kwalitatief hoogwaardig materiaalgebruik
- Voorlopige start bouw Q4 2022
- Verwachte oplevering medio 2023
- Woonoppervlakten tussen de 60 m² en 110 m²
- Prijzen vanaf € 299.000,- v.o.n.

Lochem
Het veelzijdige en complete Lochemse centrum is gelegen op steenworp afstand. Lochem is een gastvrije landstad met van oudsher al een grote aantrekkingskracht op fabrikantenfamilies en Indiëgangers. Nog steeds vestigen mensen uit heel Nederland zich graag op deze unieke plek in de Achterhoek. Het historische centrum en de nabije natuur creëren letterlijk en figuurlijk ruimte. De soms nog middeleeuwse straatjes in het centrum leiden naar de Kleine Markt met zijn uitnodigende terrassen en restaurants. Het gerenommeerde Staringcollege voorziet in onderwijs van vmbo tot gymnasium+. De schouwburg en het in het bos gelegen openluchttheater bieden een inspirerend cultureel aanbod. Lochem heeft een eigen treinstation en ligt op 10 minuten afstand van de A1. Ook een hockey-, voetbal-, tennis- en golfclub liggen binnen enkele minuten reistijd.

Een goede voorbereiding
Bij concrete interesse in een van de appartementen is het goed om je van te voren goed voor te bereiden. De woningen worden per inschrijving verkocht, waar een ieder tevens de gelegenheid krijgt om een uiterste bieding op een bouwnummer uit te brengen om desgewenst de kans op toewijzing te vergroten. Bij toewijzing wordt tevens gekeken of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of je het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in jouw voordeel werken om een financiële check te doen. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Achterhoek zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel kosteloos en vrijblijvend aan. Wens je ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op via 085 - 080 15 90 of mail naar onderstaande mailadres. Vanzelfsprekend kun je ook voor een waardebepaling van je huidige woning bij ons terecht. Wij helpen je graag!

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Lees meer

Ik wil graag een optie!

Financiële check


Willem Dost
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT


Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1--A Zuiderwal - Appartementen 73 m² 2 - Verkocht
1--B Zuiderwal - Appartementen 60 m² 1 - Verkocht
1--C Zuiderwal - Appartementen 60 m² 1 - Verkocht
1--D Zuiderwal - Appartementen 110 m² 2 - Verkocht
1--E Zuiderwal - Appartementen 110 m² 2 € 374.500,- Beschikbaar
1--F Zuiderwal - Appartementen 110 m² 2 - Verkocht
1--G Zuiderwal - Appartementen 80 m² 2 - Verkocht onder voorbehoud
1--H Zuiderwal - Appartementen 110 m² 2 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker