Status
Toekomstig (verkoop)
Types
0
Woningen
22
Plaats
Lochem

Kop van Oost Lochem

Binnenkort in verkoop | Kop van Oost Lochem (fase 1)

Wonen tussen de wateren op Kop van Oost in Lochem
Op een werkelijk geweldige locatie in Lochem, tussen rivier de Berkel en het Twentekanaal ontwikkelt Nijhuis Bouw uit Rijssen binnenkort (in fases) een prachtig nieuwbouwplan.
In de 4 deelgebieden, met elk hun eigen opzet, vind je hier een gevarieerd aanbod aan woningtypes. Van appartementen tot tussenwoningen en zelfs vrijstaande woningen. Alles is mogelijk!

De deelgebieden
“Wonen aan het kanaal”
Aan het Twentekanaal komen kadewoningen met 3 of 4 bouwlagen. Een knipoog naar het verleden door hun stoere karakter. De woningen kijken uit over het Twentekanaal.

“Wonen aan de Berkel”
Twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen liggen aan de Berkelzijde. Hier heerste een meer informele dorpse sfeer. De afwisselende contour van de kappen, ruimtelijke accenten en kleurdetails zijn een echte blikvanger.

“Wonen aan de Groene Hoven”
Het hart van de wijk wordt gevormd door Wonen aan de Groene Hoven; een parkachtig overgangsgebied tussen de Berkel en het Twentekanaal. Het geeft het geheel een zekere samenhang. De woningen in dit deelgebied hebben leefruimtes die direct grenzen aan groene hoven, met slingerende wandelpaden tussendoor en doorkijkjes naar het Twentekanaal en de Berkel.

“Wonen aan het stadsplein”.
Het stadsplein wordt gevormd door het appartementengebouw op het plein en een terugliggend woonblok van rijwoningen. Deze krijgen een wat stedelijke karakter. Het volume van het appartementengebouw sluit in massa aan op het gemeentehuis, maar heeft een eigen architectonische stijl.

Locatie
Tussen de Berkel en het Twentekanaal ligt Kop van Oost op een geweldige locatie, middenin Lochem. Kop van Oost ligt tegen het stadscentrum van Lochem met alle voorzieningen zoals een schouwburg, treinstation en compleet winkelaanbod binnen loopafstand. Geniet je meer van de rust en stilte? Binnen enkele minuten fiets je het Achterhoekse coulisselandschap in, waar de koeien nog met de poten in de rivier staan.

Interesse?
Zie jij jezelf wel wonen op Kop van Oost en wil je hier voet aan wal zetten? Meld je dan nu aan en geef je woonwensen vast aan ons door. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Vragen
Heb je nog aanvullende vragen? Wij staan graag voor je klaar!

Nieuw Wonen Achterhoek (Thoma Post Makelaars Lochem)
085 080 15 90 | info@nieuwwonenachterhoek.nl

Beltman Makelaars Lochem
0573 432 432 | info@beltman.nl

Inschrijven kan op de projectwebsite 'Wonen in Kop van Oost'.

Lees meer

Financiële check


Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker