Status
Verkocht
Types
0
Woningen
5
Plaats
Doetinchem

Wijnbergen fase 6B

ALLE KAVELS ZIJN VERKOCHT!

In Buitenplaats Wijnbergen - de nieuwe uitbreidingswijk van Doetinchem - worden ongeveer 750 nieuwe woningen gerealiseerd. De wijk wordt verdeeld in vier buurten. Buitenplaats Wijnbergen biedt je de kans om je eigen, unieke droomhuis te (laten) bouwen.

Doetinchem geldt als het kloppend hart van de Achterhoek. Naast voorzieningen als scholen, de schouwburg en het Slingeland Ziekenhuis biedt de stad een grote verscheidenheid aan winkels. Het uitgaansleven is goed vertegenwoordigd en er worden veel evenementen georganiseerd. De rivier de Oude IJssel stroomt door de stad.

GEM Wijnbergen is gestart met de verkoop van fase 6B in de prachtige nieuwbouwwijk Buitenplaats Wijnbergen in Doetinchem. Dit zijn de laatste 5 bouwkavels in deze wijk! Dat betekent dus de laatste kans om je eigen, unieke droomhuis te (laten) bouwen. Je bepaalt helemaal zelf hoe je woning eruit komt te zien. Samen met een architect maak je een ontwerp voor de toekomstige woning die vervolgens door de door jou gekozen aannemer wordt gebouwd. Kortom een nieuwbouwhuis helemaal op maat gemaakt! Zie jij jezelf al wonen in jouw droomhuis in de groene omgeving van Doetinchem?

Start verkoop
Op woensdag 13 oktober 2021 om 9:00 uur start de verkoop van de allerlaatste 5 bouwkavels in Wijnbergen! Vanaf dat moment kun je alle documentatie (waaronder het inschrijfformulier, de brochure en de prijzen) downloaden op de projectwebsite bouwkavelinwijnbergen.nl en je inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur. De inschrijving sluit op woensdag 27 oktober om 11:59 uur. Je kunt de stukken ook per mail opvragen.

Lees meer

Bekijk de website


Kimbre Beumer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker