Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 420.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
1
Plaats
Winterswijk

Zonnebrinkpark

Zonnebrinkpark
Duurzaam, modern en in het centrum wonen

Op de plek waar eerder het sportveld van de school de School De Driemark Zonnebrink was, vlakbij het centrum van Winterswijk worden nu duurzame woningen gerealiseerd. De 9 nieuwbouw woningen zijn gasloos, hebben verwarming door middel van een warmtepomp, zijn voorzien van zonnepanelen en uitstekende isolatie waardoor een 0 meting mogelijk is.

Levensloopbestendige & vrijstaande woningen
De woningen zijn onder architectuur ontworpen door Weusten Liedenbaum architecten. Kenmerken van de architect zijn de witte kunststeen kaders om de kozijnen van de woningen. Dit komt terug bij alle woningen waardoor een onderscheiden maar toch samenhangend geheel gecreëerd wordt.

De 2 vrijstaande woningen in het plan zijn ruim opgezet en kennen een zeer flexibele begane grond waarin welk woonprogramma mogelijk is. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamer gerealiseerd met een badkamer en gescheiden toilet. De zolder biedt de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.

Situatie
De ontsluiting van het plan zal zijn vanaf de Verlengde Morsestraat. Het gehele plan ligt 80 cm hoger ten opzichte van de nog te realiseren parkeerplaats ten zuiden van het plan. Daarnaast komt er op de zuidelijke erfafscheiding een gemetselde afscheiding van ca. 1 meter hoog. Door deze combinatie wordt de privacy in de woning geborgd met een vrije uitkijk over de bomen langs de parkeerplaats.

Alle denkbare voorzieningen van het dorp binnen handbereik
Het Zonnebrinkpark ligt op loopafstand van het centrum. Tussen de oude Driemark en het appartement “de Sociëteit” komt een langzaam verkeer route voor voetgangers en fietsers, waardoor een directe doorsteek naar het centrum gemaakt wordt. Het centrum van Winterswijk beschikt daar over alle denkbare voorzieningen van winkels, terrassen tot een bioscoop en een schouwburg

Via de gelijknamige projectwebsite kunt u zich inschrijven voor een bouwnummer of meer informatie opvragen en downloaden. Hier vindt u ook de uitgebreide plattegronden, prijslijst en beschikbare opties.

Lees meer

Foto's

1 / 4

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
9 Vrijstaand woonhuis 160 m² - € 435.000,- Beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken