Status
In verkoop
Types
0
Woningen
12
Plaats
Winterswijk

Landgoed Eelink

VILLAWIJK LANDGOED EELINK
In het groene buitengebied aan de rand van Winterswijk is het plan villawijk Landgoed Eelink in ontwikkeling: een exclusief woongebied dat bestaat uit vrij indeelbare kavels. Landschapswaarde, respect voor het culturele erfgoed en bijzondere woonkwaliteit zijn de sleutelwoorden voor het plan. Met aantrekkelijke grondprijzen is de combinatie van betaalbaar en exclusief wonen mogelijk!

Villawijk Landgoed Eelink vormt een overgangszone tussen de buitenwijken van Winterswijk en het schitterende, voor Nederland unieke coulisselandschap met zijn rijkdom aan culturele en natuurlijke erfgoederen.

ZELDZAME COMBINATIE
De ontwikkeling van het landgoed tot woongebied gebeurt met zorgvuldige inachtneming en opwaardering van de landschappelijke waarden. Hiermee staat de locatie garant voor de zeldzame combinatie van wonen in een beschermde landelijke omgeving en de voordelen van goede voorzieningen op korte afstand.
De bouwkavels zijn flexibel en variëren daardoor in grootte van ruim 1.300 m² tot bijna 4.000 m². Dit resulteert in een prijs vanaf € 227.500,-- vrij op naam.

Voor meer informatie en een filmimpressie van Landgoed Eelink kunt u kijken op de site: landgoed-eelink.nl.

Lees meer
Bekijk de website

Foto's

1 / 3

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in de Achterhoek?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Achterhoek.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken