Vogelenzangstraat

Eibergen

€267.500 - €297.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
8

Omschrijving

START VERKOOP DINSDAG 16 JULI 2024!

Op dinsdag 16 juli 2024 om 12:00 uur starten we met de online verkoop van 8 starterswoningen (energielabel A++++) in Eibergen. Vanaf dat moment staan alle verkoopdocumenten online en zijn deze te downloaden op nieuwwonentwente.nl bij het project Vogelenzangstraat. Vanaf de start verkoop kun je via je account van Nieuw Wonen Twente aangeven welke woning jij wilt kopen. Je inschrijven voor de woningen kan tot woensdag 24 juli 2024 23:59 uur. Je kunt uiteraard meerdere voorkeuren aangeven. Zorg ervoor dat je je inschrijving digitaal ondertekend hebt. Zodra je ondertekend hebt is de inschrijving compleet en afgerond.

Financiële check
Kopers (en potentiële kopers) van een House2Start Woning Vogelenzangstraat kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van onze hypotheekadviseurs. Plan vrijblijvend een gesprek bij één van onze adviseurs. Het resultaat van deze afspraak weegt mee bij de toewijzing. Je hebt hiermee dus een voordeel bij de toewijzing.

Daarnaast gelden de volgende toewijzingscriteria.
1. Kandidaten uit Eibergen en kandidaten die langer dan 5 jaar aaneengesloten in Eibergen hebben gewoond, krijgen voorrang bij de toewijzing (onder voorwaarde dat de kandidaat ook aan de financiële check onder stap 3 voldoet). Als bewijs moet je een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aanleveren waaruit dit blijkt.
2. Je bent meerderjarig en verblijfsgerechtigd in Nederland, niet eerder in bezit geweest van een koopwoning (geldt voor beide aanvragers, als je met een partner koopt) en maximaal 35 jaar (dit geldt voor één van de aanvragers, als je met een partner koopt).
3. Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer én deze voldoen allen aan de punten 1 en 2 en de financiële check is goed doorlopen, dan wijst het computersysteem (de matchmaker) toe.

De complete verkoopprocedure staat vermeld in het stappenplan, welke als download bij het project vermeld staat.

Het plan
Geniet van je gezellige, compacte woonkamer met de keuken gesitueerd aan de tuinzijde. Op de verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers, de moderne badkamer en een berging met opstelplaats voor de wasmachine.
Maar dat is nog niet alles! De tweede verdieping is nu ingericht als één grote zolderruimte, maar hier kun je ook eenvoudig de derde slaapkamer maken of een handige werkkamer.

In de achtertuin staat de berging voor je fietsen en tuinspullen. De buitenunit van de installatie is ook opgenomen in de berging. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen. Een heerlijk comfortabel, duurzaam en energiezuinig (t)huis!

Impressies

Locatie