De Luifel

Ruurlo

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
15

Omschrijving

HET PLAN
Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en een levendige omgeving in het hart van Ruurlo! Aan de Dorpsstraat worden binnenkort 15 prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd, op de voormalige parkeerterreinen van Restaurant de Keizerskroon en Gastronomie de Luifel. We laten je graag kennismaken met ons nieuwbouwplan De Luifel.

Dit unieke plan biedt een diversiteit aan woningtypes, waaronder 8 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, 3 vrijstaande woningen en 4 rijwoningen. Elke woning belooft hoogwaardige kwaliteit en comfort, met standaardvoorzieningen zoals een lucht-warmtepomp voor verwarming en vloerverwarming voor een constante temperatuur.

RUURLO
Gelegen ten oosten van Zutphen en Doetinchem, in het schilderachtige Achterhoek, biedt Ruurlo een warm welkom met zijn gezellige dorpskern. De Dorpsstraat en het Kerkplein vormen het bruisende hart van het dorp, omringd door winkels, horeca en supermarkten. Maar dat is nog niet alles. Ruurlo heeft ook een bloeiend verenigingsleven, waaronder een actieve voetbalclub en een levendige muziekvereniging.

Het Achterhoekse coulissenlandschap en het rijke historische erfgoed maken van Ruurlo een trekpleister voor toeristen, die jaarlijks van heinde en verre komen om te genieten van al het moois dat dit dorp te bieden heeft. En met de rondweg rondom Ruurlo en het eigen treinstation aan de spoorlijn Zutphen en Winterswijk, is de bereikbaarheid van dit charmante dorp uitstekend geregeld.

BLIJF OP DE HOOGTE
Mis deze unieke kans niet om te wonen in het bruisende centrum van Ruurlo, omringd door alle voorzieningen die je je maar kunt wensen. Schrijf je in op onze website door op de knop houd mij op de hoogte te klikken. Je ontvangt dan automatisch een nieuwsbrief op het moment dat er meer informatie beschikbaar is.

Impressie

Locatie

Contactpersonen

  • Willem  Dost Willem Dost Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
Financiële check