Kop van Oost fase 3.1

Lochem

€385.000 - €437.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
19

Woonoppervlak
129-140m2

Kaveloppervlak
124-144m2

Omschrijving

Kop van Oost fase 3.1 bestaat uit 10 rijwoningen in de Groene Hoven. Daarnaast komen er aan het kanaal 9 stoere kadewoningen van 2,5 of 3 woonlagen. Het plan bestaat uit 3 verschillende woningtypen.

Groene Hoven woning type A
Bij deze woning is direct voor de deur een speciale verandazone gecreëerd. Een plek die mooi aansluit bij de groene openbare ruimte. Onder het overstekende dak geniet je heerlijk beschut van alles om je heen. Ook maak je er gemakkelijk een praatje met de buren. In de gevels is gebruik gemaakt van natuurlijke houten geveldelen. De keuken kijkt uit op de straat en vanuit de woonkamer stap je in je eigen tuin. Hier heb je alle privacy die je wenst. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Op zolder is de warmtepomp ondergebracht. De overige ruimte op deze verdieping kun je naar wens invullen, bijvoorbeeld als werkplek.

Groene Hoven woning type B
Bij deze woning is direct voor de deur een speciale verandazone gecreëerd. Een plek die mooi aansluit bij de groene openbare ruimte. Onder het overstekende dak geniet je heerlijk beschut van alles om je heen. Ook maak je er gemakkelijk een praatje met de buren. De accentvlakken in de gevel zijn bij deze woning uitgevoerd in baksteen. De keuken kijkt uit op de straat en vanuit de woonkamer stap je in je eigen tuin. Hier heb je alle privacy die je wenst. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Op zolder is de warmtepomp ondergebracht. De overige ruimte op deze verdieping kun je naar wens invullen, bijvoorbeeld als werkplek.

Kadewoning
Vanuit deze stoere kadewoning zie je de schepen in het Twentekanaal voorbij varen; een heerlijk rustgevend uitzicht! Daarbij is de leefruimte waar je over beschikt riant te noemen! De tweede verdieping voelt bovendien extra licht en ruimtelijk aan dankzij het platte dak. De tuingerichte living en keuken beslaan een royale oppervlakte. De eerste verdieping telt drie slaapkamers met plek voor al je kasten. Het leuke aan deze woning is dat je de eerste verdieping ook kunt indelen met een woonkamer. De tweede verdieping biedt ruimte voor één of meer slaapkamers, een werk- of speelkamer. De warmtepomp is ondergebracht in de techniekruimte.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Willem  Dost Willem Dost Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check