Wethouder Jan Tieckenstraat

Angerlo

Status
Verkocht

Woningen
9

Woonoppervlak
101-129m2

Kaveloppervlak
105-328m2

Omschrijving

DE START BOUW STAAT GEPLAND VOOR HET VOORJAAR 2024!

In Angerlo zullen binnenkort 9 nieuwe woningen worden gebouwd. De realisatie vindt plaats op een zogenoemde inbreidingslocatie; voorheen was een bouwbedrijf gevestigd op deze plek.

Er worden 4 levensloopbestendige woningen gebouwd, type twee-onder-één-kap woning. Deze worden zowel mét als zonder uitbouw aangeboden. In elk geval beschikken beide indelingen over een complete woonfunctie op de begane grond, waarbij het woningtype met uitbouw de kamers wat royaler heeft. Zo is er voor elk wat wils en zijn de woningen met diverse uitbreidingsopties compleet naar jouw wens in te delen. Deze twee-onder-één-kap woningen staan op ruime percelen tussen de circa 254 en 328 m².

Bovendien wordt een rij van 5 woningen, te weten 3 midden- en 2 hoekwoningen, met een perceel tussen de 105 en 202 m² gebouwd. Van deze 5 woningen worden er 3 als starterswoningen getypeerd.
Het nieuwbouwplan is kleinschalig en ruimtelijk van opzet, gelegen aan de rand van de dorpskern, met een frisse, groene en eigentijdse uitstraling. Dit past perfect bij de directe omgeving!

Heb je interesse in een van deze woningen? Schrijf je dan in op onze website.

Wonen in Angerlo
Aan de oever van de Oude IJssel ligt Angerlo, een gezellig dorp in de gemeente Zevenaar met ongeveer 1.500 inwoners. Met maar liefst 23 rijksmonumenten en 25 gemeentelijke monumenten ervaar je dagelijks de rust van deze historische ambiance.

Aan voorzieningen vind je o.a. de voetbalvereniging of sportzaal waar verschillende (team)sporten worden beoefend en is er een basisschool.

Direct aan de grens van Angerlo ligt Hanzestad Doesburg, voor de dagelijkse boodschappen of voor een gezellig dagje uit door de vele bezienswaardigheden, restaurants, terrassen en een groot aanbod aan winkels. De grotere steden Arnhem, Doetinchem, Zutphen en Zevenaar liggen in de buurt, dus er is genoeg te doen en te ontdekken!

De groene omgeving biedt voor ieder wat wils: op een half uur rijden met de auto ligt Nationaal Park de Veluwezoom met talloze wandel- en fietspaden. Maar ook voor de watersportliefhebber zijn er binnen twintig minuten fietsen de Valeplas, Gieseplas of Lathumse Plas met gezellige horecagelegenheden, stranden en verschillende watersportmogelijkheden.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst