J.F. Oltmanstraat

Steenderen

€308.000 - €535.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
10 (10 beschikbaar)

Woonoppervlak
90-120m2

Kaveloppervlak
187-495m2

Omschrijving

Uniek in Steenderen! Landelijk, geborgen, rustig en groen wonen.

Start verkoop
Vanaf vrijdag 8 september 14:00 uur kun jij je inschrijven voor een woning via onze website. Inloggen doe je met jouw persoonlijke account. Het inschrijven gaat als volgt:

- Ga naar nieuwwonenachterhoek.nl om in te loggen of je account aan te maken
- Ga naar 'mijn formulieren'
- Kies voor het formulier 'J.F. Oltmanstraat'
- Start met het invullen van het formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in, onderteken het formulier en klik op verzenden.

Vanaf de start verkoop vind je alle verkoopinformatie zoals prijzen, plattegronden en technische gegevens op onze website.

Voorrang bij de toewijzing
Wil jij goed voorbereid zijn op de verkoop? Regel dan alvast jouw financiële check! Dit kan in jouw voordeel werken bij de toewijzing. Wanneer er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn ingeschreven, dan wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft gedaan. De financieel adviseurs van Nieuw Wonen Achterhoek helpen je hier graag bij en staan voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wonen aan de Punderink
Een uniek woonerf krijgt zijn plek in Steenderen. Geïnspireerd op het boerenerf ademt het een rustige en groene sfeer met streekeigen bebouwing. De grote overstekken en kappen versterken het landelijke karakter en geven mooie ruime zolderruimtes voor ouderen die graag op de begane grond willen leven of doorstromers die met hun gezin een unieke plek zoeken in een vertrouwde en veilige omgeving.

Er zijn 10 woningen. De T-boerderij bevat 3 woningen waarvan 2 levensloopbestendig, de kleine schuur heeft 2 ruime levensloopbestendige woningen en de grote schuur 5 woningen, waarvan 2 de optie tot levensloopbestendig hebben. De kavels variëren van 187 m² tot 495 m², maar iedereen zal het idee hebben om in een weelderig groen te wonen.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Martine  Starink Martine Starink Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
  • John van Dijk John van Dijk Nieuwbouwspecialist | RMT Email
Nu inschrijven Financiële check