Rutgershof

Laren

€505.000 - €519.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
4 (3 beschikbaar)

Woonoppervlak
109m2

Kaveloppervlak
141-150m2

Omschrijving

Planning start bouw dit voorjaar!

RUTGERSHOF IN LAREN (GLD)
Op zoek naar uw levensloopbestendige woning in het bruisende centrum van Laren, Gelderland? We hebben goed nieuws voor u! Ontdek nu onze unieke nieuwbouwwoningen: 4 levensloopbestendige pareltjes met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Aan de entree van het Rutgershof bevinden zich vier levensloopbestendige woningen genaamd ‘type Oolde’. Het zijn woningen gemaakt voor optimaal comfort en zorgeloos wonen De zonligging is perfect en de achtertuin is buitenom bereikbaar vanaf de voorzijde.

Deze levensloopbestendige woning heeft een zeer comfortabele indeling. Alle woonfuncties, waaronder ook de slaap- en badkamer, bevinden zich op de begane grond. Daarbij kennen ze ook nog de bijzondere eigenschap dat de woonkamer en slaapkamer beide grenzen aan de besloten tuin. Naast uw complete woonprogramma op de begane grond staat u nog een volledig vrij indeelbare verdieping ter beschikking. Wat uw wensen ook zijn, deze ruimte biedt zeer diverse mogelijkheden. Er zijn nog 3 woningen beschikbaar.

- Vanaf € 499.000,- v.o.n.;
- Slapen en baden begane grond;
- Woonoppervlak circa 109 m²;
- Vrij indeelbare verdieping;
- Inclusief zonnepanelen;
- Vloerverwarming gehele woning;
- Inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken;
- In centrum gelegen;
- Met Woningborg Garantie- en Waarborgregeling;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de woning.

LOCATIE
Laren is een prachtig dorp in de gemeente Lochem en is een rustige en vriendelijke plaats om te wonen, met veel groen en natuur in de omgeving. Er zijn diverse recreatie- en sportfaciliteiten, zoals een zwembad, tennisbanen en een golfbaan. Het dorp Laren is een ondernemend dorp met vele voorzieningen zoals diverse winkels, supermarkten, openbaar vervoer en maar ook vele gezellig, culturele en sportieve evenementen.

Impressies

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Willem  Dost Willem Dost Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Hanneke  ten Hag - Effing Hanneke ten Hag - Effing Register Makelaar Taxateur Email
Financiële check