Dr. Huber Noodthof

Doetinchem

€177.500 - €646.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
63 (17 beschikbaar)

Woonoppervlak
40-135m2

Inhoud
105-353m3

Omschrijving

De unieke woningen van Dr. Huber Noodthof liggen in hartje Doetinchem: de perfecte combinatie van stadse gezelligheid en de rust van de natuurrijke omgeving. 63 Charmante appartementen met woonoppervlaktes van 40 m² tot 135 m² met een uniek groen binnenhof.

Zie jij je hier ook al wonen?

Alle verkoopdocumentatie van Dr. Huber Noodthof is digitaal beschikbaar op drhubernoodthof.nl. Op deze website kun je je ook direct inschrijven voor een woning.

Midden in het centrum van Doetinchem is het voormalige SETAX-terrein gelegen. Deze locatie krijgt een nieuwe bestemming. Er worden 63 unieke woningen gerealiseerd, bestaande uit 60 nieuwbouwappartementen aan de Dr. Hubert Noodthof en 3 appartementen in het bestaande SETAX-gebouw.

Het complex bestaat uit twee woongebouwen met meerdere woonlagen. De verschillende woontypes variëren in grootte van 40 m² tot 135 m². Onder het complex komt een parkeergarage voor de bewoners. Het bestaande SETAX-gebouw aan de Dr. Huber Noodtstraat wordt getransformeerd tot 3 charmante appartementen met behoud van de karakteristieke architectuur van het pand. De andere 60 nieuwbouwappartementen krijgen dezelfde kenmerkende bouwstijl, zodat alle woningen van Dr. Huber Noodthof een eenheid vormen.

Woongenot is heel belangrijk, zowel binnen als buiten. Via de markante poort betreed je het hart van Dr. Huber Noodthof. Je vindt hier een prachtig groen hof: een ontmoetingsplek en de nieuwe groene route tussen de Dr. Huber Noodtplaats en Dr. Huber Noodtstraat voor de buurtbewoners. Het hof biedt alle ruimte voor flora en fauna en draagt bij aan de waterberging. Zo vormt het hof een natuurinclusief en klimaatadaptief geheel.

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Roy  Frenken Roy Frenken Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Martine  Starink Martine Starink Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Rory  Pronk Rory Pronk Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Nadine  Herwig Nadine Herwig Nieuwbouwadviseur Email
Financiële check