Johanna Winterswijk

Winterswijk

Status
Verhuurd

Woningen
15

Woonoppervlak
60-71m2

Inhoud
156-184m3

Omschrijving

Vanaf januari 2023 worden de 15 nieuw gerealiseerde appartementen opgeleverd aan de Houtladingstraat in Winterswijk. De strak afgewerkte woningen variëren van 60 m² tot 71 m² en jij kunt binnenkort de eerste bewoner zijn!

Met diverse voorzieningen naast de deur en het centrum op enkele minuten loopafstand bevindt Johanna zich op de ideale locatie.

Alle informatie zoals prijzen, plattegronden en technische informatie is te vinden op onze website onder het project Johanna Winterswijk.

DE HUURAPPARTEMENTEN
Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen. In totaal zijn er 15 appartementen variërend van 60 m² tot 71 m². Huurprijzen liggen tussen de € 875,-- en € 1.200,-- per maand. Een indicatie van de servicekosten zijn € 60 p.m.

Er zijn twaalf 3-kamer appartementen (2 slaapkamers) en drie 2-kamer appartementen (1 slaapkamer).

Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepomp, dus volledig gasloos. De appartementen worden opgeleverd met PVC-vloer en gesauste wanden. Daarnaast beschikken alle appartementen over een modern afgewerkte badkamer en een keuken voorzien van inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak en koelkast. Bovendien kun je gratis parkeren op het afgesloten parkeerterrein achter het complex en voor de deur!

Impressie

Locatie

Prijslijst