StadsDok

Doetinchem

€385.000 - €1.160.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
60 (7 beschikbaar)

Woonoppervlak
81-284m2

Inhoud
212-734m3

Omschrijving

Er zijn in StadsDok nog 3 appartementen beschikbaar, deze appartementen liggen aan de kade op ca 1.30 m. boven het maaiveld. Je hebt een prachtig zicht op de Oude IJssel en directe toegang (1.5 en 1.6) tot de kade, maar omdat ze wat hoger liggen voldoende privacy! Stel je voor; je ochtend begint met een kopje koffie en een lekker croissantje. De Oude IJssel kabbelt kalm langs en het belooft weer een geweldige dag te worden.

De bouwnummers 1.5, 1.6 en 1.9 zijn nog te koop. Het zijn appartementen met 2 slaapkamers, variërend in grootte van 115-141 m2. Een eventueel 3e slaapkamer is in overleg mogelijk. Hoge plafonds, volop lichtinval en een schitterend uitzicht maken deze appartementen tot een geweldig thuis in hartje Doetinchem.

Op een van de mooiste centrumlocaties in Doetinchem komen prachtige appartementen aan de Oude IJssel. KlaassenGroep realiseert op het allerlaatste deel van Iseldoks (StadsDok). De appartementen liggen prachtig aan het water van de Oude IJssel en het dichtst bij het stadscentrum. Het gebied draagt de naam StadsDok. Er is ruimte voor 45 appartementen en 16 stadswoningen. Inschrijven voor dit plan kan gedaan worden via de projectwebsite stadsdok.nl.

Het appartementengebouw bestaat uit 45 appartementen met verschillende afmetingen, die variëren in grootte van 81 m² tot 215 m². Ze zijn onderdeel van een markant gebouw van allure en met de uitstraling van verschillende grachtenpanden. De appartementen krijgen een eigen identiteit en er is nagedacht over elk detail. Ieder appartement heeft bovendien een eigen wijnopslag in een gemeenschappelijke ruimte. De balkons zijn ruim, waardoor er voldoende plek is voor bezoek en een aantal appartementen krijgen royale dakterrassen. Alle appartementen kijken prachtig uit over het water van de Oude IJssel en zijn optimaal op de zon georiënteerd. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Prachtig wonen aan de kade en het gezellige stadscentrum is letterlijk om de hoek.

Tevens worden er 16 bijpassende stadsvilla’s gerealiseerd met zowel 3 als 4 bouwlagen. De woningen krijgen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen zijn ruim van opzet en een aantal hebben de mogelijkheid voor een kantoor of werkruimte aan huis. Ideaal voor gezinnen die stedelijk willen wonen.

Ieder appartement en stadsvilla beschikt over een eigen parkeerplaats. Parkeren gebeurt half verdiept onder het appartementencomplex en op het binnenplein.

Meer informatie over STADSDOK is natuurlijk ook te vinden op de projectwebsite stadsdok.nl. Bekijk de verschillende woningtypes en al het aanbod op de interactieve kaart. Klik op de woningen en bekijk de plattegronden en verkoopprijzen.

Video

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Roy  Frenken Roy Frenken Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Rory  Pronk Rory Pronk Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email
  • Nadine  Herwig Nadine Herwig Nieuwbouwadviseur Email
Financiële check