Plantage Allee

Wehl

Status
Verkocht

Woningen
1

Omschrijving


Ben je op zoek naar een nieuwbouwlocatie en heb je altijd al jouw eigen vrijstaande droomhuis willen bouwen? Pak dan nu je kans en reageer direct voor meer informatie!

Omschrijving:
Op de nieuwbouwlocatie "Heideslag" te Wehl bieden wij een prachtig en ruime bouwkavel met woonbestemming aan van circa 1.228 m². De bebouwingsoppervlakte van dit perceel is circa 156 m². Let op: het betreft hier een vraagprijs van € 340.000,- k.k. Het dorp Wehl heeft er met Heideslag een nieuw woongebied bijgekregen. In het gebied net even ten zuiden van de spoorlijn Arnhem – Winterswijk worden de komende jaren 200 tot 400 woningen gebouwd. Het gebied wordt begrensd door de Weemstraat, Plantage Allee, de Beekseweg en de spoorlijn.

Dorpse woonkwaliteit
Er is in dit woongebied gekozen voor dorpse woonkwaliteit door nadrukkelijk gebruik te maken van het bestaande karakter en de groene omgeving. Het streven bij dit project is een mix van verschillende woningtypen om het levendige en dorpse karakter zoveel mogelijk vorm en inhoud te geven. Bestemming: Van toepassing is Bestemmingsplan Stedelijk gebied - 2021 Gemeente Doetinchem (vastgesteld op 24-06-2021) met als bestemming Wonen. Enkele kenmerken die bij deze bouwkavel behoren zijn maximum bouwhoogte van 9 meter en maximum goothoogte 4.5 meter. Kijk op onderstaande link voor alle bestemmingsplan gegevens.
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0222.SgB003-0002/r_NL.IMRO.0222.SgB003-0002.html#_29_Wonen

Voor overige inhoudelijke informatie over de bouwmogelijkheden verwijzen wij je graag naar de gemeente Doetinchem, Loket Bouwen & Wonen (tel. 0314 - 377377) .

Oplevering;
Verkopers hebben een voorkeur voor snelle oplevering en een transactie zonder belemmerende voorwaarden. Voorbehoud verkoper; Gunning is een voorbehoud van verkoper. Uiteraard geven wij je graag een nadere toelichting op de kavel, het bouwen van een woning en de verkoop van jouw huidige woning. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!

Impressies

Locatie

Contactpersonen

  • Roy  Frenken Roy Frenken Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email