Iseldoks Schippersdok

Doetinchem

€400.000 - €825.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
61 (9 beschikbaar)

Woonoppervlak
81-203m2

Kamers
2-4

Omschrijving

Stads wonen op een eiland in de Oude IJssel
Nieuwbouwproject DOK 5: Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt vlakbij de historische binnenstad van Doetinchem. In dit plan worden 19 grachtenwoningen en 42 appartementen gebouwd, dichtbij allerlei dagelijkse voorzieningen, diverse uitvalswegen en tegelijkertijd vlakbij de prachtige Achterhoekse natuur. Duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en heel veel water zijn de kenmerken van dit toekomstige, bijzondere wooneiland. Er wordt een nieuwe gracht aangelegd dat via drie bruggen verbonden is met het vasteland.

Je vindt op de projectwebsite iseldoksschippersdok.nl alle informatie over de woningen, zoals de definitieve verkooptekeningen, prijzen en specificaties. De inschrijving zal digitaal verlopen en je kunt een optieverzoek indienen via jouw persoonlijke account op iseldoksschippersdok.nl. Heb je nog geen account? Dan moet je deze eerst nog even aanmaken.

De appartementen
De 42 energiezuinige en all-electric appartementen zijn verdeeld over drie kleinschalige complexen: de Havenmeester, de Brugwachter en de IJsseltoren. In deze appartementen kun je genieten van een fijne complete keuken en woonkamer, minimaal 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Bovendien krijg je er een prachtig uitzicht over het water of over het stadscentrum bij! Parkeren doe je in de halfverdiepte parkeerkelder.

De grachtenwoningen
De 19 grachtenwoningen met de authentieke uitstraling van toen en het comfort van nu worden gebouwd aan de rand van het eiland. Het unieke aan deze woningen is dat ieder pand een eigen karakter krijgt door de verschillen in grootte, indeling én ontwerp. Woon je in een grachtenpand, dan stap je zo vanaf je vlonder de boot in voor een vaartochtje over de rivier!

Heb je nog vragen of hulp nodig met aanmelden? Dan zitten wij uiteraard voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil jij goed voorbereid zijn en vooraf financieel advies inwinnen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben alle expertises in huis en helpen je graag met het gehele koopproces!

Video

Woningtypes

Locatie

Prijslijst